REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis daugeliui Zodiako ženklų nepagailės nei sėkmės, nei iššūkių. Pateikiame prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

Trečiadienis daugeliui Zodiako ženklų nepagailės nei sėkmės, nei iššūkių. Pateikiame prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Gali atsirasti netikėtų galimybių įsigyti ar parduoti kažką iš nekilnojamojo turto arba kils idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Su įkarščiu imsitės svarbių darbų, vizitų.

Tauras

Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Gali kilti minčių apie darbo sąlygų pagerinimą, naujus projektus. Vis dėlto atsargumo, savikontrolės bus mažiau nei paprastai.

Dvyniai

Diena turėtų būti prieštaringa. Seksis dirbti protinį darbą. Tačiau galimas nemalonus įvykis. Nesivelkite į ginčus: grubesnis žodis bus suprastas kaip smurtas ir gali išprovokuoti kerštą.

Vėžys

Norėsis nuotykių, užkariavimų, egzotikos, nežabotų pramogų. Emocinį stresą galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite pasirengę kažką paaukoti dėl savo jausmų ar aistros, Arba atsiradusį energijos perteklių išliesite sportuodami, įtemptai dirbdami. Pasisaugokite traumų.

REKLAMA

Mergelė

Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Galite susidurti su aršia konkurencija, opozicija. Neerzinkite pavojingų priešų, nemėtykite iššūkių. Lengva išprovokuoti barnį, agresiją.

Svarstyklės

Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Geriau nusiteikite susitaikymui su priešais, interesų derinimui.

Skorpionas

Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų, ir tai gali įgyti piniginę išraišką. Galite daug nuveikti, jei nesiblaškysite ir veiksite žinodami, ko norite.

Šaulys

Galite jausti nemažą įtampą - teisingumo, objektyvumo, draugiškumo norėsis kur kas daugiau nei ši diena nusiteikusi duoti. Galbūt susiruošite vykti į užsienį.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Keista diena. Subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti, teisingai vertinti kitus. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Neimkite giliai į širdį nepritarimo jūsų nuomonei, tam tikro nesubtilumo.

Vandenis

Šiandien jūsų dienotvarkę aktyviai reguliuos kiti asmenys. Tikriausiai jie stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas. Kita vertus, gali kilti įtarimų, kad kažkas turi priešiškų motyvų jūsų atžvilgiu. Regis, ne be pagrindo.

Žuvys

Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Neprovokuokite rizikingų situacijų, nes galite nukentėti patys arba pakenkti kitiems.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų