REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo išmokti gaminti vištienos kepsnius, kurie sužavės nuo pirmojo kąsnelio. Mėgausitės skoniu ir daugiau nebežiūrėsite į pirktinius parduotuvėje. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo išmokti gaminti vištienos kepsnius, kurie sužavės nuo pirmojo kąsnelio. Mėgausitės skoniu ir daugiau nebežiūrėsite į pirktinius parduotuvėje. 

REKLAMA

Pagaminsite lengvai ir greitai. Sugebės kiekviena šeimininkė. 

Jums reikės:

pusės kilogramo vištienos krūtinėlės, 1 kiaušinio, vištienos prieskonių, pipirų ir druskos, aliejaus. 

Įdarui: fermentinio sūrio, razinų. 

Paniravimui: baltos duonos, kiaušinio plakinio. 

Gaminimo eiga: 

Labai mažais gabaliukais supjausčiau vištienos krūtinėlę, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Tarkuotą sūrį sumaišiau su razinomis ( nuplikytomis virintu vandeniu ).

Duoną supjausčiau mažais gabaliukais. Iš vištienos paruoštos masės formavau ovalius kepsnelius ( darykite nedidelius ), į kurių vidų įdėjau įdaro.

REKLAMA
REKLAMA

Paruoštus kepsniukus mirkiau kiaušinio plakinyje ir aplipdžiau baltos duonos gabaliukais ( foto komentare ). Kepsniukus trumpai ( iš abiejų pusių ) apkepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Apkeptus kepsnelius sudėjau į skardelę su kepimo popieriumi ir baigiau kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15 - 20 min. Štai ir viskas.   

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų