REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja savaitė žada nemažai iššūkių, todėl sužinokite, kas jūsų laukia šiandien.

Nauja savaitė žada nemažai iššūkių, todėl sužinokite, kas jūsų laukia šiandien.

REKLAMA

Avinas

Šiandien gali būti nelengva laikytis darbų grafiko ir įprastinio ritmo. Priežastys gali būti pačios neįtikimiausios. Vis dėlto įmanoma nauda iš konfidencialios veiklos, labdaros, meno.

Tauras

Šiandien aktyviai bendrausite, tarsitės dėl aktualių dalykų. Šie susitarimai turės būti vykdomi, tad galvokite, ką darote. Tarpusavio santykiuose bus daug neapibrėžtumo. Saugokitės perdėtų emocijų ir lengvabūdiškų poelgių.

Dvyniai

Aktualiausi šiandien bus finansų ir turto klausimai. Savo reikalais, visų pirma, rūpinkitės patys, nesitikėdami kitų malonės. Jeigu visokiais būdais stengiatės rasti naują pajamų šaltinį, sudaryti sandorį, kažkokių galimybių atsiras.

Vėžys

Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Šiandien išties turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Aplinkiniai bus gana geranoriški, bet linkę padėti tik tuose reikaluose, kurie jiems nieko nekainuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pastangos geriau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems tikrai nebus bevertės, tačiau pasistenkite racionaliai leisti pinigus. Skleiskite emocinę šilumą, nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais, o ne stenkitės atsipirkti daiktais, pinigais.

REKLAMA

Mergelė

Šiandieną pareigingai ir kūrybingai darbuositės, o jeigu darbai nerūpi, tai ypatingą dėmesį skirsite vaikams, jų laisvalaikio organizavimui. Regis, labiau pastebėsite ir priešingos lyties privalumus bei vylingus žvilgsnius.

Svarstyklės

Ši diena gali pareikalauti gana praktiškų sprendimų komercinių reikalų srityje. Seksis "prastumti" kai kuriuos kūrybinius projektus. Arba pagaliau užsiimsite savimi ar augintiniais, tobulinsite įvaizdį, apsilankysite grožio, madų salone.

Skorpionas

Svarbi diena. Pravartu pasiraityti rankoves ir imtis darbų. Trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Regis, jūsų viltys pildysis, ypač jei suinteresuotas asmuo matys, kad nesielgiate lengvabūdiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose su aplinkiniais. Pasižymėsite psichologine įžvalga. Savo ir bendrus finansinius reikalus šiandien jūs tvarkysite gana apsukriai.

Ožiaragis

Pajusite poreikį keistis patys ir pakeisti aplinką. Parūps kelionės, kultūriniai renginiai arba su studijomis, teisėtvarka, karjera susiję klausimai. Regis, neblogai juos spręsite, ypač jei atsiras įtakingų pagalbininkų.

Vandenis

Metas pagalvoti apie rimtus reikalus. Planuokite savo ateitį, nepraleiskite palankių šansų įsidarbinti, gauti geresnes pareigas, vykti stažuotis. Kažkokią naujieną galite išgirsti iš antrosios pusės. Galbūt tai jus šiek tiek sutrikdys.

Žuvys

Iš ryto pravartu imtis dalykinių reikalų, vizitų. Tvarkykite visa, kas turi būti konkretizuota, įforminta. Popiet jums netrūks geros draugijos smagesniems užsiėmimams. Tačiau ir pinigų iš kišenės nemažai išgaruos.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų