REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Pasistenkite likti nuošalyje. Niekam neleiskite naudotis jūsų įtaka ir autoritetu. Netinkama diena jokiai svarbiai veiklai, sprendimams priimti, naujiems darbams pradėti.

Tauras Nesiblaškykite, susitelkite, venkite kategoriškų sprendimų – suklysite spręsdami, kur link jums reikia judėti. Mokėkite skirti provokacijas, kad dėl kovos už valdžią, įtaką (darbe, visuomenėje, šeimoje) neprastumėte sveiko proto.

Dvyniai Apgaulingas metas: viską darysite tik geriausių paskatų vedami, tačiau aplinkiniams atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti vėliau.

Vėžys Galite būti pernelyg nervingi, nekantrūs bendraudami. Būtų puiku, jei šiandien išvengtumėte susitikimų su svarbiais asmenimis, būtumėte santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Vargu ar pavyks teisingai apsispręsti: nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui iš šalies. Naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje.

REKLAMA

Mergelė Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus. Ambicijos – blogas patarėjas. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų interesams.

Svarstyklės Gali sugriūti svarbus reikalas dėl partnerių, kolegų kaltės arba jei nepaisysite taisyklių, esamo susitarimo, taip pat įstatymų. Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu nei namie, nei darbe. Būkite atidesni sveikatai. Labiau pasisaugokite vagių.

Skorpionas Venkite nerimauti, įtarinėti savo partnerius, sutuoktinį, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų. Nuojautos gali apgauti, o teisingos informacijos iš draugų ar aplinkinių taip pat bus sunku gauti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pasistenkite atsipalaiduoti, kad būtų laiko įvertinti situaciją. Padėtis nėra lengva, nes daug kas erzins, nervins, provokuos. Labiau paisykite artimųjų nuomonės.

Ožiaragis Šiandien svarbu likti kuklesniems visomis prasmėmis, apriboti savo poreikius ir nemėginti atsakomybės už savo veiksmus perkelti ant svetimų pečių. Daugiau nuveiksite, jei mažiau iš aplinkinių (artimųjų) pagalbos tikėsitės (būtent tuomet kas nors ir išties pagalbos ranką).

Vandenis Pavojingas laikas jūsų karjeroje (jei šiandien tenka dirbti). Kas nors darbe gali pasistengti rasti klaidų.

Žuvys Netikėtumai šiandien bus neišvengiamybė. Vis dėlto nesutrikite, kai pasirodys, jog kas nors nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda! Ir nepamirškite: nuo ko susirgai, tuo ir gydykis, tad staigus, nelauktas manevras gali apstulbinti jūsų priešus, konkurentus ir suteikti tam tikrą moralinį pranašumą ir laiko rimtesniam sprendimui priimti.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų