REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Tauragiškė atsikratė 36 kilogramų (nuotr. asm. archyvo)

Atėjęs pavasaris taip ir kviečia pokyčiams. Moterys vis dažniau pagalvoja apie tai, kaip nusimesti drabužėlius ir pademonstruoti tobulą figūrą.

3

Atėjęs pavasaris taip ir kviečia pokyčiams. Moterys vis dažniau pagalvoja apie tai, kaip nusimesti drabužėlius ir pademonstruoti tobulą figūrą.

REKLAMA

Ne išimtis ir Tauragės rajone gyvenanti jauna mama Kristina Banytė Barkamienė. Per metus jai pavyko atsikratyti 36 kilogramų.

Paveikė vaiko klausimas

Moteris sako, kad sulieknėti ir pasirūpinti savo išvaizda ji pradėjo po vieno klausimo, kurį išgirdo iš savo dukrelės.

„Pradžia buvo tada, kai gimus paskutiniam vaikučiui ir praėjus aštuoniems mėnesiams, vidurinioji dukrelė manęs paklausė, ar mes turėsime dar vieną vaikelį.

Supratau, kad man jau laikas lipti ant svarstyklių. Užlipus pamačiau, kad sveriu 108 kilogramus. Nebelaukiau pirmadienio.

Susiėmiau ir pokyčius pradėjau tą pačią dieną“, - prisimena moteris.

Pradžia buvo sunki

Pašnekovė pripažįsta, kad pradžia buvo sunki, mat reikėjo iš esmės pakeisti mitybą. Ji turėjo pamiršti riebų maistą ir saldumynus, kuriuos valgydavo kone kiekvieną dieną.

REKLAMA
REKLAMA

„Ėmiau valgyti gerokai daugiau mėsos. Niekada nebuvau daržovių mėgėja, tačiau pradėjau jas valgyti. Visada galvojau, kad valgyti sveikai yra neskanu, tačiau aš labai klydau.

REKLAMA

Pakeičiau mąstymą apie maistą ir viskas pradėjo keistis, - sako Kristina.

Atsisakė bulvių ir miltų

Svoris kristi moteriai pradėjo tada, kai ji atsisakė bulvių, baltų miltų, makaronų. „Įprastus makaronus pakeičiau į pilno grūdo, duoną pakeičiau taip pat į pilno grūdo duoną, o saldumynus išbraukiau iš raciono. Kai noriu ko nors saldaus, suvalgau juodojo šokolado gabalėlį.

Leidžiu retkarčiais sau suvalgyti ir nesveiko maisto, tačiau jaučiu saiką“, - patirtimi dalijasi tauragiškė.

Per metus numetusi beveik 36 kilogramus, ji nori numesti dar 7. „Sportuoti dar nepradėjau, tačiau tai yra mano planuose.

REKLAMA
REKLAMA

Daug judu, vandens išgeriu iki 3 litrų per dieną. Nereikia laukti stebuklingo pirmadienio. Pradėti reikia tuoj pat, nes sunku tikrai vis tiek bus“, - sako Kristina.

Vis dėlto labiausiai ją džiugina rezultatas, kurį ji mato, kai svoris ima kristi. „Vaizdas, kurį matai ir kurio buvai ilgai laukusi, yra su niekuo nesulyginamas.

Tada ir visi sunkumai tampa niekiniai“, - kalba jauna mama ir ragina visus, pradėjusius lieknėti, nepasiduoti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų