REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja savaitė žada nemažai įspūdžių. Likimo prognozė antradieniui – horoskope.

Nauja savaitė žada nemažai įspūdžių. Likimo prognozė antradieniui – horoskope.

REKLAMA

Avinas

Galite būti įpareigoti spręsti gana sudėtingas problemas, kur yra būtinas proto lankstumas, apsukrumas. Jei liks pakankamai laisvalaikio, turėtumėte atrasti įdomių užsiėmimų ir bendraminčių.

Tauras

Geriau seksis dirbti vienumoje, susikaupus, be blaškymosi. Būsite nusiteikę ramiai siekti savo planinių tikslų. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, išgauti paslaptis, intuityviai jausite, kas būtų naudinga.

Dvyniai

Darbas vys darbą, teks daug bendrauti, dalintis žiniomis. Įsigilinę į dominantį reikalą galite atrasti konkrečius atsakymus. Būsite valdingi, įtaigūs, tad pašnekovus galite įkalbėti padaryti bet ką.

Vėžys

Galite gauti pageidaujamą pagalbą, informaciją. Palanku prekiauti ir patiems pirkti reikalingas prekes ar paslaugas, tartis dėl nuomos, kredito.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina, kad turėsite naudos iš komercijos, spaudos, reklamos. Galimi techniniai interesai, kuriuos įgyvendinti padės draugas arba giminaitis. Plėsis visuomeniniai ryšiai. Gal apsispręsite dėl kokios išvykos, interviu ar kt.

REKLAMA

Mergelė

Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdieninių klausimų ir problemų rate, kurias, nors ir be džiaugsmo, bet vis dėlto turėtumėte gana nesunkiai išspręsti. Galbūt leisite sau įsigyti daiktą, kuriam anksčiau gailėjote pinigų.

Svarstyklės

Nestokosite energijos, azarto, kūrybingumo. Patirsite džiaugsmo iš meno, muzikos, meilės žaidimų, kūrybinių gastrolių, bendravimo su vaikais. Vis dėlto asmeninis gyvenimas nežada pakitimų, jei nesileisite į abejotinus nuotykius.

Skorpionas

Nebijokite imtis atsakomybės, nesijauskite išnaudojami, jei teks dirbti daugiau už kitus. Tai išeis jums į naudą. Įmanomos pagundos, kuriom bus sunku atsispirti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Daug sužinosite ir išmoksite, bendraudami su dalykiniais partneriais ir oponentais. Praplėsite savo požiūrį į gyvenimą, žmonių tarpusavio santykius. Tai padės suderinti skirtingus interesus, bet tik tuo atveju, jei nesate konkurentai.

Ožiaragis

Regis, būsite labai išradingi, panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, detales. Galite nerti į aistringos meilės verpetą.

Vandenis

Gali kilti pagunda keisti gyvenamą vietą arba kitokius asmeninius planus, kur nors išvažiuoti, mokytis užsienio kalbų ar pan. Vis dėlto kelionėms metas nėra palankus, nebent vyktumėte į mokslinę konferenciją, dalykinį seminarą.

Žuvys

Aplinkiniams atrodysite originalūs, psichologiškai įžvalgūs, gebantys protingai patarti, pavadovauti. Malonu bus jaustis reikalingiems, bet kartu nerimą kels atsakomybės našta, būtinybė daryti nepataisomus sprendimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų