REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
74
R. Šarknickas pasirodė Lietuvos garbės apdovanojimuose (nuotr. Fotodiena.lt)

Šiandien teikiami „Lietuvos garbė 2019“ apdovanojimai. Juose apsilankė ir skyrybas šiuo metu išgyvenantis Seimo narys Robertas Šarknickas. Renginyje jam draugiją palaikė dukra. 

74

Šiandien teikiami „Lietuvos garbė 2019“ apdovanojimai. Juose apsilankė ir skyrybas šiuo metu išgyvenantis Seimo narys Robertas Šarknickas. Renginyje jam draugiją palaikė dukra. 

REKLAMA

Praėję metai Seimo nariui R. Šarknickui buvo iš tiesų sudėtingi, tačiau šiandien vyras ypatingą Kovo 11-osios vakarą praleido drauge su dukrele, Lietuvos garbės renginyje.

Seimo narys Robertas Šarknickas dar gruodžio mėnesį atsidūrė ligoninėje dėl taksi automobilyje patirto mikroinsulto. Po kurio laiko vyras tv3.lt patvirtino su žmona sukantis skirtingais keliais, tačiau griežtai neigė pasirodžiusius gandus apie galimai šalia jo esančią kitą moterį.

Tuomet tv3.lt naujienų portalui vyras sakė: „Man sunkus momentas. Šiuo metu gydausi insultą, kurį ir sukėlė krizė šeimoje. Tai – ne vienų metų reikalai. Tai vyksta daugiau metų ir tai nėra „ant karštųjų“ priimtas sprendimas, - sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Jis griežtai neigė pasirodžiusias kalbas apie tai, kad jį sieja romanas su kolege: „Žmonės sukrėsti, verkia kolegės vaikai.

Peržengtos visos žmogiškos ribos, kalbant apie tai, kad šalia manęs yra kitas žmogus. Liūdna, kad skleidžiamos tokios kalbos, daužomi kitų šeimų likimai“, - kategoriškai kalbėjo Seimo narys.

REKLAMA

Pasiteiravus, kokia šiuo metu yra situacija ir ar žmona buvo skyrybų iniciatorė, vyras teigė: „Mano ištikimybė buvo ir yra.

Niekada gyvenime nebus tikrai. Aš negaliu sau leisti peržengti tam tikrų ribų. Labai myliu savo mergaites, kurios su manimi būna labai laimingos. Saugosiu ir mylėsiu jas“, - sakė tuo metu reabilitacijoje dienas leidęs vyras.

Seimo narys pabrėžė niekada neįvardysiantis šeimos krizės priežasčių. „Priežastį nusinešiu anapilin gerbdamas tuos, kurie yra mano aplinkoje. Tai, kas įvyko, tas jau įvyko. Mes teoriškai gyvename kartu po vienu stogu, tačiau jau seniai metų – atskirai“, - sako garsus vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad Seimo narys Robertas Šarknickas prieš didžiąsias metų šventes atsidūrė ligoninėje. Pranešta, kad jis blogai pasijuto vos įsėdęs į taksi.

„Galvojau, kad grįšiu namo, bet pasakė, kad mikroinsultas“, - kalbėjo Seimo narys. Didžiąsias metų šventes parlamentaras sutiko ligoninėje, į namus jis paleistas tik ketvirtadienio vakarą.

Primename, kad medikų rankose Seimo narys atsidūrė gruodžio 18-osios vakarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų