REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Sužinokite, ką baigiantis savaitgaliui žada 12 zodiako ženklų horoskopas.

6

Sužinokite, ką baigiantis savaitgaliui žada 12 zodiako ženklų horoskopas.

REKLAMA

Avinas

Itin gerai seksis veikla, kuriai svarbi intuicija, psichologinė ir finansinė , meniškumas, altruizmas. Galimas slaptas sandėris. Galbūt užmegsite naują arba atnaujinsite seną reikšmingą pažintį.

Tauras

Regis, jums nestigs energijos, proto aštrumo, originalumo ir populiarumo. Nesunkiai bet ką įtikinsite tuo, kuo patys tikite ar norite įteigti kitiems. Argumentų kišenėje ieškoti nereikės.

Dvyniai

Ši diena gali būti rami, o jūs pasyvūs ir svajingi. Kita vertus, gali būti ir taip, kad tiesiog stokosite jėgų bei sveikatos rimtiems darbams arba turėsite rūpintis sergančiu artimuoju. Bent jau apdairumo stenkitės neprarasti.

Vėžys

Būsite emocingi, jausmingi, bet tai nesutrukdys puikiai darbuotis ir draugiškai bendrauti. Regis, mokėsite pasitelkti savo išmintį, pasirodyti supratingi, geranoriški. Puiki diena įvairiems susitikimams, renginiams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu tik panorėsite ir pasistengsite, ši diena bus komfortiška, rami, maloni. Gali pavykti papildomai užsidirbti.

Mergelė

Tai turėtų būti sėkminga diena. Tikriausiai jausitės suprasti, įvertinti. Regis, ir komplimentų bei flirto sulauksite. Tik neerzinkite tų, kurie gali iškelti pavydo scenas ar kitaip piktintis, keršyti.

REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien jums puikiai sektųsi darbuotis namuose ir ne tik namų ruošos srityje. Jeigu įmanoma dalį darbo perkelti į namus iš darbovietės, tai jūsų darbo kokybe niekas nenusivils.

Skorpionas

Gana palanki diena įvairiai veiklai ir įvairiam bendravimui. Turėtų džiuginti ir pasimatymai, šou renginiai, laisvalaikis kartu su vaikais ir t. t. Kils nenugalimas noras mylėti ir būti mylimiems.

Šaulys

Darbinga, produktyvi diena. Visgi nepamirškite, kad turite jums pavydinčių priešų ir jie tik laikinai tyli bei stebi jus, laukdami progos užpulti.

Ožiaragis

Ši diena gali būti itin produktyvi ir sėkminga, ypač jei veiksite ne vieni, o su sąjungininkais, partneriais bei pasinaudosite savo ir jų sukauptu žinių bagažu, naujausia informacija.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tvarkykite reikalus, dirbkite apskaičiavimų, planavimo, racionalaus požiūrio reikalaujančius darbus, nes jie seksis geriausiai.

Žuvys

Jeigu remsitės protu, intelektu, tai seksis kur kas geriau nei elgiantis impulsyviai, emocijų ar jėgos pagrindu. Gerbkite kitus, kontroliuokite save. Galite gauti viliojamą pasiūlymą, susijusį su užsieniu arba įsigyti gerą prekę internetu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų