REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tviteryje išpopuliarėjo nauja beprotystė – tai neabejotinai keistas „Sūrio iššūkis“. Socialiniuose tinkluose, regis, kasdien atsiranda po naują iššūkį, vieną keistesnį už kitą.

Tviteryje išpopuliarėjo nauja beprotystė – tai neabejotinai keistas „Sūrio iššūkis“. Socialiniuose tinkluose, regis, kasdien atsiranda po naują iššūkį, vieną keistesnį už kitą.

REKLAMA

Nuo „Harlem shake“ iki „In My Feelings“ šokių, žmonės tikrai mėgsta filmuotis atlikdami kokius nors keistus triukus. Bet naujausias iššūkis tikrai stulbinantis.

Nauja mada sklinda su #CheeseChallenge grotažyme – čia suaugusieji ir vyresni vaikai kūdikiams į veidus mėto sūrio griežinėlius, rašoma mirror.co.uk.

Taip, gerai perskaitėte. Tėvai mėto sūrį į savo vaikus. Viskas prasidėjo praėjusį ketvirtadienį, kai tviterio naudotojas vardu „@unclehxlmes“ pasidalino vaizdo įrašu su prierašu: „Ką tik pasūrinau savo mažąjį broliuką.“

Šiame vaizdo įraše matoma, kaip kažkas meta griežinėlį sūrio tiesiai kūdikiui į kaktą.

Šis įrašas žaibiškai išpopuliarėjo – jį peržiūrėjo daugiau nei aštuoni milijonai žmonių. Kai vaizdo įrašas susilaukė tokios stiprios reakcijos, paskyros savininkas atskleidė, kad vaizdo įrašą iš tiesų nufilmavo ne jis – šis žmogus tiesiog rado įrašą feisbuke ir juokaudamas juo pasidalino.

REKLAMA
REKLAMA

Bet buvo per vėlu – veiksmas jau buvo prasidėjęs.

Visame tviteryje žmonės pradėjo filmuoti save sviedžiančius sūrį vaikams į veidus, o viena mama į savo mažą sūnų metė net visą mėsainį su sūriu.

REKLAMA

Kai kurie mažyliai susilaukę jų pusėn skriejančio sūrio juokiasi, kiti nesupranta, kas darosi, o dar kiti ima juoktis. Į veiksmą įsitraukia net ir tie žmonės, kurie vaikų neturi – sūrį jie svaido į savo naminius gyvūnus.

Nors prie šios beprotybės jungiasi šimtai žmonių, ne visiems ji daro įspūdį. Vienas žmogus rašė: „Tai nepriimtina, iš kurios pusės bepažiūrėsi!“

Kitas komentavo, kad tai – smurtas prieš vaikus. Trečia pridėjo: „Prakeikti idiotai mėto sūrio gabalus vaikams į veidą, oho, kaip juokinga, jūs tikri mėšlo gabalai, ir daugiau nieko.“

„NUSTOKITE MĖTYTI SŪRĮ Į SAVO VAIKUS“ – reikalavo dar kitas žmogus. Vienas platformos naudotojas nufilmavo, kaip savo vaikui tiesiog paduoda gabalėlį sūrį valgymui, ir daugelis sutinka, kad tai - daug gražesnis iššūkis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų