REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Garsi moteris ėmėsi neįtikėtino iššūkio (nuotr. asm. archyvo)

Sekso ekspertė siunčia žinią savo instagramo sekėjams – veidą ji išsitepė mėnesinių krauju. Demetra Nyx su 1 540 savo instagramo sekėjais dalinasi asmenukėmis su krauju išteptu veidu.

5

Sekso ekspertė siunčia žinią savo instagramo sekėjams – veidą ji išsitepė mėnesinių krauju. Demetra Nyx su 1 540 savo instagramo sekėjais dalinasi asmenukėmis su krauju išteptu veidu.

REKLAMA

28-erių metų mergina, gyvenanti Los Andžele, pirmą kartą mėnesinėmis susirgo būdama 12 metų - tuomet ji to gėdijosi ir manė, kad tai – šlykštu.

Paauglystėje ji mėnesines slėpdavo nuo savo vaikinų ir bijojo, kad kraujas pratekės pro drabužius. Mėnesinių ji gėdydavosi ir net jausdavosi privalanti atsiprašyti partnerių dėl to, kad jai „tos dienos“. Demetra sako: „Mėnesinės man tuo pačiu metu kėlė gėdą ir žavėjo. Visuomenė mus moko, kad mėnesinės yra nešvarus ir nepatogus dalykas.

Mėnesinėms skirtų gaminių reklamose kalbama apie „gaivų“ kvapą ir švarą, lyg natūralios mūsų kūno funkcijos keltų pasišlykštėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Būdama 20-ies ji pradėjo naudoti gimdos spiralę, nes kontraceptinės tabletės jai kėlė panikos atakas ir mažino libido.

Tačiau pradėjus naudoti šį prietaisą Demetros mėnesinės pasidarė labai gausios, skausmingos, ji nebegalėdavo atsikelti iš lovos.

REKLAMA

Po metų ji nusprendė spiralę išsiimti – tuomet mergina pradėjo daugiau suprasti apie savo mėnesinių ciklą.

Sekso ekspertė pakeitė savo nusistatymą ir dabar reguliariai veidą tepasi mėnesinių krauju ir tokiomis nuotraukomis dalijasi internete, vadindama jas „magiškomis“.

Ji sako: „Pajutau impulsą dalintis nuotraukomis su mėnesinių krauju ant veido ir kūno – kūriau seriją nuotraukų, padėsiančių moterims geriau pajusti savo mėnesinių ciklą ir pamaniau, kad tokia idėja būti smagi. Man gražu, kai gali ramiai liesti savo pačios kraują.“

REKLAMA
REKLAMA

Demetra mano, kad jos publikuojamų įrašų tema yra moterų išsilaisvinimas ir ji neplanuoja sustoti.

Instagrame ji rašo: „Man šis ritualas teikia tiek malonumo, man labai patinka, kad jaučiuosi laisva tuo dalintis nesijaudindama dėl kitų žmonių reakcijų.

Tai darysiu tol, kol moterys nustos jaustis taip, lyg mėnesinių metu negalėtų užsiimti seksu, nes tai šlykštu. Tai darysiu tol, kol nustosime gėdytis, kad kartais kraujas prasisunkia pro drabužius, palieka dėmes ant patalynės.

Mano tikslas nėra paraginti visų krauju teptis veido (nors po to oda nuostabiai švyti!).

Nepaisant neigiamų reakcijų, kurių ji susilaukė internete, Demetrai vis tiek smagu dalintis nuotraukomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji sako: „Mano kraujas man dabar yra smagus, gražus ir galingas dalykas, o žaidimai su juo priartina mane prie pačios savęs. Labai dažnas komentaras, kurio susilaukiu, yra „tai tada turėtum ir išmatomis išsitepti veidą, juk tai – tas pats“.

Draugai ir šeimos nariai taip pat man yra sakę, kad tai „keista“ ir „pasibjaurėtina“, o kai kurie žmonės dėl to nustojo su manimi šnekėtis.

Tai mane skatina ir toliau dalintis nuotraukomis – jei neturėčiau reikalingos poveikio, žmonių tai taip nejaudintų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų