REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Antonovienė apsiperka pas garsaus politiko žmoną (nuotr. asm. archyvo)

Rima Kristina Antonovienė, jau atsikračiusi 62 kilogramų, sekmadienį atliko pilietinę pareigą. Nuėjusi balsuoti, moteris neslėpė užtrukusi ilgiau, mat sulaukė daugybės komplimentų dėl savo išvaizdos.

45

Rima Kristina Antonovienė, jau atsikračiusi 62 kilogramų, sekmadienį atliko pilietinę pareigą. Nuėjusi balsuoti, moteris neslėpė užtrukusi ilgiau, mat sulaukė daugybės komplimentų dėl savo išvaizdos.

REKLAMA

Atlikti pilietinę pareigą Rima ėjo kartu su savo vyru Vidu Zenonu Antonovu. Tiesa, komplimentų jūrą atlaikyti teko būtent Rimai. 

Drabužius pardavė politiko žmona

Pasiteiravus, galbūt pati Rima, pasikeitus išvaizdai, ėmė siūtis drabužius ir daugiau dėmesio skirti savo išvaizdai bei makiažui, Rima išdavė, kad drabužius įsigijo iš Daivos Sakalės, politiko Aloyzo Sakalo, žmonos.

„Nusipirkau iš jos pamačiusi, kad ji parduoda. Nuėjusi balsuoti sulaukiau daugybės komplimentų. „Balsavau savo Pakiršinio kaime. Ten moterys, kurios priėmė biuletenius, seniūnės pavaduotoja ir net kandidatė į seniūnaičio postą, mane labai gyrė.

REKLAMA
REKLAMA

Esu dėkinga už kiekvieną komplimentą. Tos moterys, kaip ir daugelis žmonių, buvo manęs ilgai nemačiusios, ir pamatė sulieknėjusią net 62 kilogramais. Tiesa, makiažo kiekvieną dieną nesidarau, nebent būna ypatinga proga ar šventė“, - sakė R. Antonovienė.

REKLAMA

Neatsigina komplimentų

Ji neslepia – patys maloniausi komplimentai jai yra iš artimųjų lūpų. „Vyras labai džiaugiasi, o daugiausiai komplimentų žeria vaikai. Ypač – vyriausioji dukra, kuri yra Krašto apsaugos savanorė karė.“

Vis tik, nors atrodo puikiai, ji vis dar sulaukia ir neigiamų replikų. Tiesa, į jas moteris numoja ranka. „Vieni mane palaiko, o kiti smerkia, nes gal net pavydi. Atsikratyti 62 kilogramų nėra paprasta.

Tai ilgas ir itin sunkus kelias, kuris, toli gražu, dar nesibaigė. Po operacijos laukia naujas ir dar sunkesnis kelias link svajonės“, - pasakoja Rima.

REKLAMA
REKLAMA

Dar šį pavasarį R. Antonovienei bus atlikta ypatinga operacija: 360° abdomino plastika sveikatos ir plastikos chirurgijos centre, dr. Vikšraičio klinikoje Kaune.

Pokyčiai prasidėjo vasarą

Primename, kad Rima svorį ėmė mesti dar vasarą. „Per vasarą susiėmiau ir ėmiau taisyklingai maitintis. Man pavyko atsikratyti 35 kilogramų, o rugsėjo mėnesį jau žengiau į „Impuls“. Ten susipažinau su treneriu Dovydu.

Prisipažinsiu, bijojau, bet po pirmųjų kartų pakilo ūpas ir dingo baimė“, - prisipažįsta Rima.

Dabar jos didžiausias troškimas – tapti kiek įmanoma sveikesniu ir stipresniu žmogumi, dirbti svajonių darbą. Moteris laukia ir kovo mėnesio – būtent tada planuojama odos šalinimo operacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyro reakcija

Moteris neslepia, kad ją palaiko visa gausi šeima, o ilgametis partneris vyras negali atsidžiaugti moters pokyčiais.

„Vyras tikrai nepavyduliauja, sako, kad pasitiki manimi 100%. Pas mus šeimyna didelė ir visus reikia užauginti. Mažasis

Aleksas kažkada prašydavo, kad aš nevesčiau jo į mokyklą ir pati ten neičiau, nes klasės draugai sako, kad aš dramblys ir kiaulė.

Dabar jau pats sako, kad eitume kartu į mokyklą“, - pasakoja Rima.

Ji atvira: šiuo metu džiaugiasi žmonių komentarais, kurie yra ypač teigiami ir nepaliaujamai dėkoja už nuolatinį palaikymą.

„Esu dėkinga Radviliškio krašto žmonėms ir savo Pakiršinio km.bendruomenei už palaikymą, o tai man didžiausia motyvacija. Sulaukiu palaikymo net iš pramogų pasaulio žvaigždžių, esu jiems be galo dėkinga, kad randa laiko, man kaimietei“, - sako Rima.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų