REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jums rūpės išsiaiškinti kai kuriuos teisinius klausimus, mintys suksis apie politiką, užsienį, etikos pažeidimus arba moralines skriaudas. Galite susidurti su reikliais, griežtais asmenimis, nelinkusiais nuolaidžiauti.

Tauras Nebūkite kategoriški ir neužsidarykite tarp savo siaurų interesų bei pažiūrų: atviras žvilgsnis į kitus bei pasaulį gali lemti tam tikrą pokytį. Galbūt pajusite, ką naujo turite įnešti į savo gyvenimą, kuo jį praturtinti.

Dvyniai Diena gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi. Tačiau tai bus pozityvu, tad nebijokite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kas verčia jus labiau įtempti jėgas, tobulėti, mokytis.

Vėžys Ši diena nežada didelių linksmybių. Galbūt į galvą lįs nelengvai išsprendžiami klausimai, jausite atsakomybės naštą. Rūpesčių gali kelti pagyvenę žmonės arba santykiai su jais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena nebus maloni, jei trokštate pramogų, bet trūksta pinigų arba drąsos juos leisti. Draugų pasiūlymai ar jų pasisvečiavimai gali pasirodyti nuostolingi. Jeigu tikitės ypatingo dėmesio, galite kiek nusivilti.

REKLAMA

Mergelė Giminaičiai ar pažįstami asmenys jums gali priminti senus įsipareigojimus, pareikalauti vykdyti pažadus. Gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke. Gandai, nuojautos gali tapti realybe.

Svarstyklės Ši diena kiek supresuos jūsų polėkį, suvaržys galimybes. Galbūt negausite to, ko tikitės, arba susidursite su artimųjų nepritarimu, konservatyvumu. Nebūkite pernelyg kritiški ir negailestingi.

Skorpionas Šiandien dauguma kalbų ir darbų suksis apie vaikus ir jų poreikius, kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimo bei nuomos reikalus. Teks bendrauti su senais draugais, giminaičiais. Galbūt tarsitės dėl bendro verslo, namo statybų ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Diena bus gana buitiška, teks rūpintis labai žemiškais, materialiais dalykais arba padėti giminaičiams rimtais patarimais, perspėjimais ir kt. Nerimo gali sukelti straipsnis, išgirsta informacija arba gautas pranešimas, laiškas.

Ožiaragis Nemažai dėmesio šiandien pareikalaus šeima, namai, vaikai. Galbūt pajusite būtinybę surengti rimtą šeiminį pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų klausimu. Rūpesčių gali sukelti pagyvenę artimieji.

Vandenis Gali būti, kad jums teks sudrausminti savo išdykusius vaikus, dėl kurių galite sulaukti nusiskundimų. Ši diena veikiausiai privers susirūpinti sava arba artimo žmogaus ar naminio gyvūnėlio sveikata, išvaizda, higiena.

Žuvys Šiandien itin blaiviai vertinsite savo galimybes bei perspektyvas. Galite apsispręsti dėl profesinės atsakomybės, medicininių ar grožio procedūrų. Labai svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata, ją tausoti.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų