REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada susimąstėte, ką iš tiesų reiškia jūsų sapnai apie seksą? Sapnai yra keistas dalykas – kartais juos prisimename labai ryškiai, o kartais pamirštame iškart.

Ar kada susimąstėte, ką iš tiesų reiškia jūsų sapnai apie seksą? Sapnai yra keistas dalykas – kartais juos prisimename labai ryškiai, o kartais pamirštame iškart.

REKLAMA

Sapnuose apie seksą labai dažnai pasitaiko buvusių partnerių bei viršininkų iš darbo.

Bet ką tai reiškia?

Sapnų ekspertė ir psichologė Lauri Loewenberg „Cosmopolitan“ pasakojo, ką iš tiesų reiškia šie penki sekso sapnai, rašoma dailystar.co.uk.

1. Pažįstamas

Jei kada esate sapnavę prieš šešis mėnesius kažkur trumpam sutiktą žmogų arba žmogų, su kuriuo kalbėjotės vos penkias minutes, tai normalu.

Lauri sako, kad sapnai apie pažįstamus žmones dar nereiškia, kad jie mus traukia – „greičiau kažkas juose mums patinka“.

2. Visiškai bet kas, tik ne jūsų partneris

Jei sapnuojate ne savo partnerį, o kitą žmogų, nevertėtų susirūpinti. Bet jei tai pasitaiko nuolat, ekspertė ragina apmąstyti savo intymų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Atkreipkite dėmesį į sekso dažnumą realiame tavo gyvenime.“ – sako ji, - Ar jums jo pakanka? Gal jus tenkina kiekis, bet ne kokybė?“

3. Jūsų viršininkas darbe

Sapnuoti savo vadybininką ar bendradarbį – tai galvoti apie draugą. Lauri sako: „Galbūt jums reikia su šiuo žmogumi susivienyti profesiniais tikslais? O gal yra kokia nors šio bendradarbio savybė, kuri jums labai praverstų, jei sugebėtumėte ją įgauti?

REKLAMA

Bet sapnai apie seksą su viršininku yra kiek kitokie. Labai svarbus faktas, kad tai žmogus, turintis prieš jus viršenybę.“ L. Loewenberg siūlo pagalvoti apie tai, ar tau reikia kažkokiu būdu ieškoti ryšio su savo bosu – galbūt kokiame nors projekte.

4. Tos pačios lyties atstovė ar atstovas

Net jei realiame gyvenime tos pačios lyties atstovai jūsų netraukia, tokie sapnai yra gan dažni, sako Lauri.

„Jei atrodo keista ir nesuprantama, kodėl tai susapnavote, atsiminkite, kad tai nėra susiję su jūsų smalsumu ką nors išbandyti, bet su tuo, ką tas žmogus, su kuriuo sapne mylitės, simbolizuoja.“ – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

5. Nekenčiamas žmogus

Sapne mylėtis su nekenčiamu žmogumi yra žiauru ir neteisinga, bet taip nutinka. Gali būti, kad jūsų pasąmonė ragina jus rasti kokį nors ryšį su šiuo asmeniu.

Laura sako: „Galbūt vertėtų ramybės dėlei su šiuo žmogumi kaip nors susitarti? Nesveika su savimi nešiotis neapykantą.“ Tai taip pat gali reikšti, kad šis žmogus turi kokį nors sugebėjimą ar asmenybės bruožą, kurio norėtumėte sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų