REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tikriausiai kils idėjų, susijusių su remontu, statybomis, nuosavu verslu. Regis, būsite linkę išlaidauti tam, kad pasipuikuotumėte prieš kitus ar įsiteiktumėte. Tokiu būdu ką nors galite suklaidinti, įstumti į nepatogią padėtį.

Tauras Šiandien galite išgirsti įdomių naujienų iš artimos aplinkos žmonių, žiniasklaidos. Numatomos permainos, kurios privers jaudintis, nerimauti, sujauks jūsų emocijų ir jausmų pasaulį. Nepasiduokite provokacijoms.

Dvyniai Namų padailinimui, buitinėms ar techninėms reikmėms galite išleisti nemažą sumelę pinigų. Patirsite prieštaringų emocijų. Kažkuo šokiruosite kitus arba patys nervinsitės. Regis, jūsų elgesys ir žodžiai kitus ves iš pusiausvyros.

Vėžys Produktyvi diena, tačiau be darbo, įtemptų pastangų ir kūrybinių kančių nieko nepasieksite. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų, gerbėjų. Galbūt teks dosniau paišlaidauti artimo žmogaus labui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Ši diena skirta aktyviam darbui ir bendravimui. Pasijusite reikalingi, vertinami. Galite apsispręsti radikaliai keisti įvaizdį ir net patį gyvenimo būdą, pradėti laikytis griežtos dietos. Per staigus pokytis gali pakenkti.

REKLAMA

Mergelė Norite ar nenorite, šiandien jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų. Kai kurie santykiai ir reikalai dėl vieno netikėtumo gali visiškai pakeisti kryptį. Galbūt teks dalyvauti privalomame renginyje, t. y. ten, kur nesinorės.

Svarstyklės Ši diena tikriausiai paskatins kurti naujus planus, pažers įspūdžių. Tačiau nerimą kels didelės išlaidos, nuo kurių neįmanoma išsisukti. Galbūt išgyvensite ir dėl artimą žmogų užklupusių problemų.

Skorpionas Šiandien jus domins kelionės, buvimas viešumoje, šurmulys, susitikimai. Galimas įdomus pokalbis su nepažįstamu asmeniu. Galbūt užsimegs dalykinis kontaktas. Galite gauti svarbių žinių iš oficialios institucijos ar užsienio.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikriausiai spręsis finansinės problemos, atsiras neblogų dalykinių pasiūlymų. Tačiau geri dalykai ne nukris iš dangaus, o turės būti nusipelnyti. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan.

Ožiaragis Šiandien būsite aktyvūs, linkę bendrauti, siekti aplinkinių dėmesio. Patirsite šaunių įspūdžių, jei susitiksite su gerais draugais, bendraminčiais. Tačiau ir pinigų savo malonumui išleisite gana nemažai.

Vandenis Diena turėtų būti rami, jei neversite savęs užsiimti tuo, kam nepritaria širdis ir protas. Dar geriau, jeigu galėsite pabūti vienumoje, pailsėti. Į jūsų iniciatyvą meilės srityje tikriausiai bus atsakyta, tačiau ne taip, kaip tikitės.

Žuvys Tai gali būti įspūdžių ir galimybių kupina diena. Tik neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų