REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Mažiau tikėkitės, kad aplinkiniai jus deramai įvertins, kita vertus, objektyvumo pristigs ne tik jūsų oponentams, bet ir jums patiems. Nereikėtų ko nors keisti, norėdami geriau, tik dar labiau viską sugadinsite.

Tauras Jums bus lengva susitarti, įtikinti, tačiau ir jūs patys gana lengvai pasiduosite įtaigai. Nepatartina priimti svarbių sprendimų, ypač jei jie susiję su jūsų pinigais ar jausmais.

Dvyniai Prasideda sudėtingas laikas, provokuojantis maištauti, gal net naikinti, išeiti fenikso pamokas, ir tai užtruks. Jei užsiimsite kuo nors rimtesniu, jokiu būdu neskubėkite ir gerai viską pamatuokite. Didelė žioplų klaidų tikimybė.

Vėžys Žinokite, kada reikia sustoti, nepasiduokite azartui, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Pasaugokite vaikus. Nieko nereikalaukite iš mylimo asmens: galite sugadinti puikius santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Maža sėkmė neliudys galutinės pergalės, o pralaimėjimas nereikš, kad jūs neteisūs ir kad šis reikalas neturi perspektyvų. Pasaugokite sveikatą.

REKLAMA

Mergelė Nors sieksite abipusio supratimo, lygiavertės paramos, kol kas jums teks pakentėti. Blogas laikas aiškintis juridines problemas, ieškoti teisybės. Būkite atlaidesni antrajai pusei.

Svarstyklės Nepalankus metas. Jei jūsų darbas susijęs su tikslumu, atidumu, ypač būkite atsargūs. Nerizikuokite dideliais pinigais, nereikalaukite skolos grąžinimo.

Skorpionas Būsite objektyvesni bei ramesni už kitus, tik nieko neteiskite. Pasiūlymai ir pažadai, atėję iš užsieniečių, nebus naudingi. Pasisaugokite kelionėse ir viešnagių metu.

Šaulys Šios dienos pastangos neduos laukiamų rezultatų. Teks išmokti pasitenkinti mažu, daliniu, laikinu. Mažiau reikškite savo nuomonę, venkite patarinėti, nurodinėti, nes geros intencijos nebūtinai pasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Kritinis, nenuspėjamas laikas, kai paskutinę akimirką netikėta naujiena viską ima ir pakeičia, tad nieko neplanuokite, kaip savaime einasi, taip bus geriausia. Nesistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų, nesiimkite nieko keisti asmeniniame gyvenime ar veikloje.

Vandenis Slegiantis metas: daug reikalų, įvairių pareigų ir didelis noras visa tai pamiršti, pailsėti. Iš tiesų, šiandien būtų geriau patinginiauti. Bent jau nesiimkite sunkių, atsakingų darbų.

Žuvys Nukentėti bus paprasta dėl iniciatyvos, energijos pertekliaus. Būtent tuomet jūsų klaidos, problemos taps visiems matomos. Tai klaidingų apsisprendimų metas, tod4l nesielkite karštakošiškai (ypač darbe), kitaip ilgam turėsite rūpesčių, ilgalaikių apribojimų.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų