REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Būsite išsiblaškę, stigs objektyvaus požiūrio, tad venkite skubotų sprendimų, rizikos. Verta tikėtis palankaus reikalų sprendimo, bet tai gali kiek užtrukti. Svarbu nepasikarščiuoti ir neužkirsti tam kelio.

Tauras Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti arba kažką susitvarkyti, sureguliuoti kitų sąskaita. Galite būti provokuojami duoti ar imti kyšį. Tai išties rizikinga.

Dvyniai Būkite apdairūs, pareigingi. Galbūt tuomet pajudės į priekį aktualūs reikalai. Taupiau elkitės su turtu, pinigais. Tačiau neatsisakykite saikingai padėti draugams, pažįstamiems, ypač jei esate jiems kažką pažadėję.

Vėžys Galbūt dėl kokių nors priežasčių teks atsisakyti svarbaus ketinimo ar planuoto renginio, pirkinio. Arba atvirkščiai, kažką aukosite, kad tik nereikėtų atsisakyti išvardytų dalykų. Įvertinkite prioritetus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Trokšite jaudinamų įspūdžių, romantiško bendravimo. Dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks žmonės, kurie jums neabejingi. Tačiau vien tų asmenų simpatijų tikrai sėkmei gali pritrūkti. Dar reikės rimtų asmeninių pastangų.

REKLAMA

Mergelė Galbūt keisite darbo vietą, ieškosite verslo partnerių, pirksite įrangą. Pasisaugokite infekcijų, apsinuodijimo, venkite bet kokio aplaidumo darbe.

Svarstyklės Keblumų gali sukelti juridinis, turtinis arba aktualus dalykinis klausimas. Galite apsigauti, jei tikitės geranoriškai nusiteikusių žmonių patarimų. Tie patarimai nebūtinai bus nuoširdūs.

Skorpionas Aktualūs gali būti draudimo, investicijų, klausimai. Gali iškilti nenumatyta problema arba moralinė dilema. Norint kai ką objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galite susižavėti paslaptingu asmeniu arba kažkieno idėjomis, keistumu. Arba patys mėginsite daryti įspūdį aplinkiniams savo žiniomis, akiračiu. Nepersistenkite.

Ožiaragis Galimi netikėti kontaktai, keisti pranešimai. Regis, jus trikdys netikrumas dėl rytojaus, karjeros, asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Koks nors pokalbis gali nuvilti arba tiesiog sugluminti.

Vandenis Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais, tik neišplepėkite paslapčių, nekritikuokite kitų. Lengva įsivelti į intrigas, patikėti nepatikimais veikėjais.

Žuvys Regis, atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. Jums derėtų numalšinti norą kautis su tariamais priešais ir pagalvoti apie prasmingesnius tikslus. Verčiau pakovokite su savo blogais įpročiais.

vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų