REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums nereikia išleisti pinigų specialiesiems prietaisams,viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasinaudoti patyrusių virėjų patarimais, kurie padės jums gerinti maisto ruošimą.

Jums nereikia išleisti pinigų specialiesiems prietaisams,viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasinaudoti patyrusių virėjų patarimais, kurie padės jums gerinti maisto ruošimą.

REKLAMA

Dalijamės patarimais, kurie pavers jus virtuvės guru.

Pakepinti ryžiai

Ne retai sunku ryžius išvirti tinkamai, nesulipinus jų, ar nepadarius košės. Taigi, pabandykite juos pakepti su aliejumi ir sviestu. Kai ryžiai nustos būti skaidrūs, sudėkite į puodą ir įpilkite šiek tiek vandens, apsemtumėte ryžius ir virkite 15-20 minučių.

Vištos kepimas

Ne paslaptis, kad vištienos krūtinėlė iškepa greičiau nei kitos vištos dalys, todėl norint, kad višta būtų tolygiai iškepus, pasinaudokite šiuo patarimu: 30 minučių prieš kepimą ant pusė vištos, kurioje yra krūtinėlė uždėkite ledo. Taip pat neužmirškite su popieriniu rankšluosčiu vištą nusausinti, taip ši bus skanesnė.

Mėsos marinavimas

Ši technologija leidžia išlaikyti mėsos sultingumą. Jums prireiks maistinės plėvelės, didelės keptuvės ir termometro. Užpilkite šiek tiek aliejaus ir bet kokių prieskonių ant mėsos, suvyniokite mėsą į plastikinę plėvelę ir įdėkite į karštą vandenį.

REKLAMA
REKLAMA

Virimas vidutiniškai užtrunka 2 valandas, tik įsitikinkite, kad temperatūra neviršija 70 ° C. Po to mėsą palikite 15-20 minučių, nuimkite plėvelę ir pakepkite keptuvėje. Tokiu būdu galite ruošti bet kokią mėsą, ši bus ypač sultinga.

REKLAMA

Traškūs kepiniai

Sviestas yra skanių kepinių paslaptis. Ir norint pagerinti savo mėgstamų pyragų skonį, reikia laikytis vienos paprastos taisyklės: jei norite traškios plutos, turite naudoti šaldytą sviestą, o jei norite minkštesnės, sviestas turi būti šiltas.

Ledo kubeliai su faršu

Ledas yra geriausias būdas paversti mėsą sultinga ir šviesia.Paimkite 8-10 ledo kubelius ir sutrinkite, tada sudėkite į maltą mėsą. Sumaišę su faršu suformuokite mėsos kukulius ar kotletus ir kepkite keptuvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų