Vištiena grietinėlės padaže

Vištiena grietinėlės padaže

Vištiena grietinėlės padaže nepaliks abejingų. Jums prireiks vos kelių ingredientų, o skonis ir rezultatas maloniai nudžiugins. 

Jums reikės: 

2 vištienos krūtinėlių, 1-2 valgomųjų šaukštų miltų, 3-5 skiltelių česnako, 250 ml mililitrų grietinėlės, druskos, pipirų, vištienos prieskonių. 

Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabaliukais bei apibarsčiusios prieskoniais leidžiame šiek tiek pasimarinuoti.

Tuomet vištienos gabaliukus apvoliojame miltuose bei greitai apkepame įkaitintame aliejuje keptuvėje. Sudedame susmulkintą česnaką bei pakepiname kelias minutes.

Tada supilame grietinėlę bei patroškiname dar maždaug 5-7 minutes. Jei atrodo, kad reikia, dar įberiame prieskonių. Patiekiame ir skanaujame!

Šaltinis: Šeimos virtuvė

Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
[email protected]

Naujienų portalo tv3.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB All Media Lithuania sutikimo draudžiama.

Nėra komentarų. Būk pirmas - komentuok!

GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI

Top Video

Šimtmečių radybos Vilniuje – paaiškėjo ir pikantiškos detalės
DABAR RODOMA
Šimtmečių radybos Vilniuje – paaiškėjo ir pikantiškos detalės
DABAR RODOMA
Valdas Adamkus žmonėms siunčia svarbią žinią
DABAR RODOMA
Naujausi kandidatų į prezidentus reitingai: užvirė žūtbūtinė kova
DABAR RODOMA
LFF burtų traukimas virto sensacija: aistras kurstė pusnuogė mergina
DABAR RODOMA
Šiurpus momentas: Lekavičius aikštę paliko kraujuojančiu veidu
DABAR RODOMA
Kaimynai ir pareigūnai prabilo apie „Iki" užpuoliką
DABAR RODOMA
Greitas ir lengvas velykinis desertas: pavyks kiekvienam
DABAR RODOMA
Viskas, ką reikia žinoti apie velykines gėlių kompozicijas
DABAR RODOMA
Sausas ir šaltas oras trukdo pradėti sėją
DABAR RODOMA
Šaro techninė Stambule. Ar „Žalgirio“ strategas pasikarščiavo be reikalo?
REKLAMA
Antis (nuotr. 123rf.com)
Šiandien tikriausiai ant daugelio lietuvių stalų puikuosis gardžioji antis. O būtent tam dalijamės iš tiesų puikiu receptu, kuris antį pavers gardžia ir minkštute.  ...
Nepamirškite gerai nusiplauti rankų (nuotr. 123rf.com)
Kiaušinių marginimas yra viena iš smagiausių velykinių pramogų. Tačiau ši pramoga gali baigtis ne itin smagiai, supratus, kad ant rankų liko dažų dėmių. Kaip nuvalyti margučių ...
Šašlykai (Nuotr. Ritos receptai)
Savaitgalį planuojate išsikepti šašlykų? Tuomet dalijamės su jumis puikiu Ritos receptu, kuris tikrai sužavės visą giminę.  Šašlykams reikės: 2 kg. kiaulienos mentės ...
Netikras zuikis (nuotr. „Nestoras maistas“)
„Vaikystėje niekaip nesuprasdavau patiekalo, pavadinimu „Netikras zuikis“. Kodėl netikras zuikis? Kodėl apskritai zuikis? Tiesa pasakius, ir dabar nelabai suprantu. Nepaisant ...
Šašlykai (Nuotr. Skanūs kasneliai)
Pavasario sezono neįsivaizduojate be garuojančių lauke keptų šašlykų? Tuomet išbandykite šį tinklaraštininkės Ievos rekomenduojamą receptą, kuris mėsą pavers sultinga kaip ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų