REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jei kas nors pareikš pretenzijas, mėgins aiškintis santykius, atidėkite tai popiet. Pasistenkite iki to laiko kuo ramiau reaguoti į bet kokias pastabas, nepasiduoti provokacijoms: venkite atvirai reikšti savo mintis.

Tauras Būkite kuklesni, paprastesni ir nesureikšminkite to, ką išgirsite: neįsižeiskite, nenuliūskite, bet ir labai neapsidžiaukite.

Dvyniai Labiau kontroliuokite savo mintis bei žodžius, negalvokite ir nekalbėkite blogai apie artimuosius, draugus bei kolegas, nes žodžiu tuo metu bus galima daug ką sugadinti.

Vėžys Gali stigti jėgų bei optimizmo. Tiesa, jei jūsų sutuoktinio reikalai klostysis puikiai ir jo nuotaika bus šauni, ši diena nebus sudėtinga.

Liūtas Jus bus galima suklaidinti, apgauti piniginiuose dalykuose bei jausmuose, todėl nesivelkite į avantiūras (finansines bei meilės), jos neišdegs. Nieko nedarykite, nepriimkite sprendimų spaudžiami, verčiami ar iš smalsumo.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Imkitės tik to, kas privalu, neskubėkite, viską darykite ramiai, apgalvoję.

Svarstyklės Nors dėl nieko negalite savęs kaltinti, galvoje suksis būtent tokios mintys. Vis dėlto pasistenkite nieko blogo negalvoti, o iki pietų ir su niekuo santykių nesiaiškinkite, netvarkykite atsakingų reikalų.

REKLAMA

Skorpionas Iki pietų nesiimkite atsakingos veiklos, atsisakykite neprivalomo bendravimo, kelionių ir labiau pasirūpinkite savo sveikata bei ramybe.

Šaulys Rūpesčiai dėl kelionių, užsieniečių. Svarbiems susitikimams, pokalbiams, kelionėms geras laikas nebent popiet.

Ožiaragis Geriau mažiau tikėtis iš kitų pagalbos. Iki pietų itin pavojinga įsižeisti ir netekti kantrybės. Žiūrėkite, kad kitų neerzintumėte, neprovokuotumėte.

Vandenis Iki pietų itin nepalankus metas, tylėkite: ištartas žodis gali atsisukti prieš jus. Nekurkite finansinių planų, neskolinkite pinigų ir jų neinvestuokite, nes dabartiniams jūsų ketinimams nebus lemta išsipildyti.

Žuvys Daug nesivilkite nei iš artimųjų, nei iš draugų ar kolegų, vargu ar šiandien kas nors labai stengsis jus suprasti, atjausti, jums padėti. Nerizikuokite sveikata, gyvybe, taip pat pinigais bei turtu.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų