REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Moteris su ragais, horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Vasario 17 horoskopas 12 Zodiako ženklų: ženklai iš dangaus perspėja, ko reikėtų pasisaugoti ir kokius žingsnius gerai apgalvoti.

12

Vasario 17 horoskopas 12 Zodiako ženklų: ženklai iš dangaus perspėja, ko reikėtų pasisaugoti ir kokius žingsnius gerai apgalvoti.

REKLAMA

Avinas Daug kas atrodys ne taip, kaip yra iš tikrųjų. Nedalinkite pažadų, neteikite garantijų: kol kas dėl nieko negalite būti tikri. Užtat nieko blogo, jeigu savo laiką eikvosite savianalizei, filosofiniams apmąstymams, labdarai.

Tauras Šiandien būsite kūrybingi ir artistiški. Jums norėsis meilės, romantikos, spindesio, prašmatnumo. Noras patikti ir įtikti aplinkiniams, publikai sveikintinas, bet nepraraskite blaivaus proto ir saiko.

Dvyniai Būsite nusiteikę planuoti, skaičiuoti, viską priekabiai ir kruopščiai analizuoti. Galbūt derėsitės dėl perkamo ar parduodamo, nuomojamo objekto. Didelė tikimybė, kad susitarsite dėl svarbaus reikalo.

Vėžys Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamą naujieną. Susilaikykite nuo neapgalvotų poelgių, avantiūrų. Tikėtinos išlaidos, susijusios su ypatingomis progomis ar ypatingais poreikiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Savo sprendimais ar tikslais nustebinsite namiškius. Jie gali imti maištauti. Geriausia būtų draugiškai suderinti interesus. Pateikite svarius argumentus. Pravartu užsiimti buitine ruoša, rankdarbiais, meistrauti. Netingėkite ir pasimokyti.

REKLAMA

Mergelė Šiandien galite tikėtis naudos ir malonumo iš meno, parodų, pramogų, įtakingų pažinčių, meilės. Iš ypatingo gerbėjo galite gauti viliojamą pasiūlymą. Atkreipkite dėmesį į vaikų problemas bei laimėjimus. Jiems tai svarbu.

Svarstyklės Regis, daug laiko skirsite ūkiniams darbams. Tuo pačiu jau tiktų planuoti įvaizdžio keitimą. Gali būti patikrintas jūsų sugebėjimas išlikti ištikimiems savo principams, draugams bei mylimiesiems. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Skorpionas Galima įtampa santykiuose su partneriais ar konkurentais. Jie arba jūs galite imti ieškoti sąjungininkų, guodėjų. Arba jums viskas bus gerai, nestigs populiarumo ir žavesio, bet kaip tik aplinkiniai konkuruos dėl jūsų palankumo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien jūsų vaizduotė iš esmės bus nukreipta į praktines sritis: pinigus, pirkinius, aplinkos pertvarką ar išsamų tvarkymąsi, išmetant tai, kas nereikalinga. Gali tekti pakovoti už artimą žmogų arba už savo ar jo interesus.

Ožiaragis Turėtų sektis geri ir teisingi užmojai. Įmanoma kelionė, sudalyvavimas įspūdingame renginyje. Įtakingam asmeniui galite sudaryti trumpalaikę draugiją, o tai turėtų pereiti į ilgalaikį naudingą ryšį.

Vandenis Jausite emocinę įtampą. Galbūt teks vykti į konferenciją, viešai pasisakyti. Galimi pasikeitimai, priklausantys nuo aplinkybių ir kitų žmonių apsisprendimo. Nusiteikite bendravimui, pažintims, būkite pozityvūs.

Žuvys Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba patys būsite kažkam labai reikalingi. Galbūt vyksite į svečius pas gimines arba mėginsite pasireikšti visuomeninės organizacijos veikloje, bendraminčių kompanijoje.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų