REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nepasiduokite liūdesiui, nepiktnaudžiaukite optimizmu, jis gali ne mažiau pakenkti. Nebrandinkite tuščių vilčių, ko gero, jos bus susijusios su pinigais arba meile.

Tauras Tai fatališka diena, kai negalima pasiduoti pirmam impulsui ir priimti atsakingų sprendimų, nors jums atrodys, kad viskas gerai ir jūs neklystate, o jūsų nuomonė nepasikeis.

Dvyniai Nepavyks dabartinių problemų išspręsti greitai ir be komplikacijų. Gali kilti konfliktų namuose dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Vėžys Nevarginkite savęs bendravimu: įtikinėjimu, ginčais, galite pakenkti sau, sugadinti santykius su gimine.

Liūtas Būtų logiška neskubėti ir netvarkyti svarbių reikalų. Geriausia šiandien ramiai leisti laiką namuose, daugiau dėmesio skirti ne tik artimiesiems, bet ir sau.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ypač moterims ir garbaus amžiaus vyrams svarbu nepervertinti savo sėkmės ir žavesio: šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų tiek finansiniuose, tiek meilės reikaluose.

REKLAMA

Svarstyklės Ko gero, nepavyks į rimtas materialines problemas atkreipti reikalingų asmenų dėmesio, o jei ir sulauksite pagalbos, tai tais klausimais, kuriuos ir patys pajėgūs nesunkiai išspręsti.

Skorpionas Nebijokite veikti taip, kaip sako vidus, nors dėl to gali tekti susidurti su kritika, priešiškumu, net apkalbomis, tad likite drąsūs ir nesukite galvos, ką pamanys žmonės.

Šaulys Saugokite sveikatą ir savo gerą vardą. Būkite atidesni, jautresni artimiesiems (ypač vyresnėms šeimos moterims).

Ožiaragis Nepasiliaukite sėkme, tariamai palankiomis aplinkybėmis, nusivilsite. Nepasiduokite įtakingų asmenų spaudimui, pasisaugokite finansinių apgaulių.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Namai, šeima, darbas, karjera, santuoka ir meilė – šie dalykai bus itin svarbūs, tačiau nepriimkite jokių sprendimų šiose srityse. Nesižavėkite pasiūlymais greitai ir lengvai užsidirbti: gauti finansiniai pasiūlymai bus muilo burbulas ar dar kas nors, ko neįmanoma įsidėti į kišenę.

Žuvys Pasiruoškite netikėtumams, kurie gali sugriauti jūsų planus, atimti viltį. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių. Galimas šantažas, išdavystė.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų