REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors svajojote apie vieną priemonę, kuri padėtų viskam, tiek odai ir plaukams, tiek jūsų sveikatai?

Ar kada nors svajojote apie vieną priemonę, kuri padėtų viskam, tiek odai ir plaukams, tiek jūsų sveikatai?

REKLAMA

Turime jus nudžiuginti, tokia priemonė egzistuoja ir tikriausiai ją turite savo virtuvėje.

Puoselėja odą

Pasidarykite veido ir kūno šveitimą namuose, imbiero tekstūra puikiai padeda atsikratyti negyvų odos ląstelių. Imbierą sumaišykite su medumi ir mišinį užtepkite ant kūno ar veido.

Imbieras yra viena geriausių priešuždegiminių priemonių, padedanti palengvinti ir nuraminti odą, kuri yra skausminga ar pažeista. Jis taip pat skatina kraujotaką. Egzema sergantiems pacientams imbieras ypač tinka.

Jame yra stiprių antioksidantų, taip pat imbieras kovoja su pigmentinėmis dėmėmis ir randais. Sumaišykite tarkuotus imbierus su susmulkintu ledu ir dėkite ant odos, šį būdą taikykite kartą per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Mažina skausmą

Kai pasitempiate raumenis arba miegate nepatogioje padėtyje, skausmą išgydysite pasirinkę vonią su imbiero aliejumi. Taip pat ant skaudamų vietų galite tepti imbierų pastos, ši puikiai atpalaiduoja ir ramina paveiktą vietą.

REKLAMA

Skatina plaukų augimą

Ploni plaukai? Pleiskanos? Pamirškite šampūnus, kurie prisotinti cheminėmis medžiagomis! Natūralus imbieras padės jums turėti nuostabius, storus, sveikus plaukus. Tarkuotą imbierą sumaišykite su vandeniu ir mišinį įpilkite į purškimo buteliuką. Kas kart papurkškite galvos oda šiuo mišiniu ir pamatysite, kaip plaukai augs greičiau, bus storesni ir sveikesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų