REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Penktadenis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas itin sunkus, todėl teks pasistengti, kad šiandienos įvykiai nesugriautų savaitgalio planų.

12

Penktadenis daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas itin sunkus, todėl teks pasistengti, kad šiandienos įvykiai nesugriautų savaitgalio planų.

REKLAMA

Vasario 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite linkę išlaidauti ir pasiduoti įvairioms pagundoms, kurios negailestingai tuštins kišenę. Nepatartina aklai tikėti draugo ar mylimo žmogaus gražbylyste ir pasiaiškinimais.

Tauras

Jausite nerimą, bus sunku tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų ligos bei problemos. Venkite įtartinų kompanijų.

Dvyniai

Emocionalumas, nervingumas gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Kažkokių trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis. Labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių.

Vėžys

Darbinga, produktyvi diena, tačiau galimi finansiniai apsirikimai, apmaudūs nuostoliai. Įmanomos ir netikėtos pajamos, tačiau tai, ką gausite, tuoj pat gali būti iš jūsų išviliota ar atimta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimi svarbūs pokalbiai, susitikimai. Galite gauti keistą žinią iš giminaičio ar draugo. Susilaikykite nuo pretenzijų reiškimo, kaltinimų, ypač jei patys nesate šventi, antraip jūsų nuodėmės bus kaip mat pateiktos viešam aptarimui.

REKLAMA

Mergelė

Nerami diena. Daug netikusių pagundų, klaidinamos informacijos. Nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Gero gyvenimo troškulys gali nuvesti į nemalonumų liūną.

Svarstyklės

Galbūt tikėsitės laimėjimo ar naudos ten, kur to negalima tikėtis. Geriau, jei ši diena tekės kasdieniška vaga, nes rimtiems sprendimams, įpareigojantiems susitarimams ji nėra palanki.

Skorpionas

Norėsis daug nuveikti, bet gali pritrūkti jėgų arba atsiras nenumatytų kliūčių. Ši diena gali priminti apie seną sveikatos problemą. Jei pirksite techniką ar ką nors namų ūkiui, būkite atidūs, kad neapsiriktumėte dėl kokybės.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Juo labiau, kad jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Neskubėkite dalinti pažadų, neprovokuokite ginčų, nes padariniai būtų nemalonūs.

Ožiaragis

Nelengva bus išsireikalauti skolą, kompensaciją, draudimo išmoką, o gal ir savo pastangomis uždirbtus pinigus. Tikriausiai būsite maitinami pažadais. Turėsite nemažai rūpesčių, jeigu ruošiatės kelionei, atestacijai ar pan.

Vandenis

Jūsų patirtį, sugebėjimus įvertins tik visiškai svetimi žmonės, o artimiesiems, pažįstamiems galite kažkuo neįtikti, nekelti pasitikėjimo. Galbūt laiku negausite ar nepateiksite reikalingų dokumentų, duomenų.

Žuvys

Darbe gali iškilti problemų. Saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus. Jeigu galvosite apie pašalinius dalykus, regsite tarnybinį romaną ar intrigas, kils nesusipratimų ir apkalbų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų