REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skiltį apie seksą rašanti žurnalistė įsitikinusi, kad poros lovoje turėtų susilaikyti nuo šio vieno dalyko, rašoma dailystar.co.uk.

Skiltį apie seksą rašanti žurnalistė įsitikinusi, kad poros lovoje turėtų susilaikyti nuo šio vieno dalyko, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Nadia Bokody, kilusi iš Australijos, teigia, kad tik labai retai apsikabina ir prisiglaudžia prie savo vaikino, užtat jų seksualinis gyvenimas yra geresnis nei bet kada.

Nepaisant to, kad kartu jie – jau dvejus metus, Nadia sako, kad būtent artimumo ir intymumo trūkumas palaiko liepsnojančią aistrą.

34-erių metų moteris mano, kad „glėbesčiavimasis augina komfortą“, ir nors jo nori daugelis, būtent komfortas užmušą aistrą lovoje.

Rašydama news.com.au, žurnalistė sakė: „Ilgas, šiltas apkabinimas reikiamą akimirką gali būti geriausias vaistas, bet jei kalbame apie jūsų seksualinį gyvenimą, tai – pats blogiausias dalykas.“

Pasak Nadios, erotizmas ir komfortas paprasčiausiai nesimaišo, jie yra „vienas kito priešingybės.“

Ji nuėjo taip toli, kad net pavadino apsikabinimus „arsenu“ jūsų „santykių receptui“.

Ji atkreipė dėmesį į santuokas, kurios išyra dėl intymumo trūkumo ir teigė, kad to priežastis – bičiuliški santykiai ir vienas šalia kito atsipalaidavus išgaravusi aistra.

REKLAMA
REKLAMA

Tai vadinama „centriniu meilės paradoksu“, sako ji, cituodama Esther Perel knygą „Poravimasis nelaisvėje“.

Nadia sako: „Mus tiesiog pribloškia tas pirmasis audringas geros savijautos hormonų antplūdis, dažnai vadinamas „Medaus mėnesio faze“, o tuomet po kelerių metų svarstome, kur visa tai dingo, žiūrėdami į kojų nagus besikarpantį partnerį svetainėje.

REKLAMA

Dabartiniuose savo santykiuose aš komfortą skatinančius dalykus, pavyzdžiui, apsikabinimą, palieku ypatingoms akimirkoms – kai reikia vienas kitą paguosti sunkiu ar liūdnu laiku arba pasveikinti.

Mes vienas prie kito nenusirenginėjame (nebent tam, kad mylėtumėmės) ir abu labai stengiamės, kad mūsų higienos ir išvaizdos priežiūros įpročiai vienas kitam išliktų paslaptis. Tai – auka, kuri tikrai verta atpildo.“

Toliau australė ramina savo skaitytojus, sakydama: „Nesakau, kad mes niekada neapsikabiname, bet tai nutinka retai.

Jei kartu leidžiame laiką svetainėje ant sofos, neapsikabiname. Lygiai taip pat paprastai nesiglaustome ir lovoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau Nadia atskleidė mananti, kad santuoka yra skirta idiotams. „She Said“ paskelbtame straipsnyje ji rašė, kad monogamija „nėra mūsų DNR dalis“.

Ji sako: „Santuoka skirta idiotams. Nenatūralu visą laiką mylėtis tik su tuo pačiu žmogumi.

Taip yra ne todėl, kad būtume šaltos, bejausmės būtybės, nesugebančios mylėti – atvirkščiai, žmonės turi sugebėjimą kurti neįtikėtinai prasmingus, sudėtingus santykius vienas su kitu. Tiesiog ištikimybė, bent jau dešimtmečius trunkanti, nėra mūsų DNR dalis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų