REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra daugybė dietų, tačiau ne visos jos yra veiksmingos. Kai kurios iš jų net kenkia mūsų sveikatai.

Yra daugybė dietų, tačiau ne visos jos yra veiksmingos. Kai kurios iš jų net kenkia mūsų sveikatai.

REKLAMA

Norėdami rasti efektyvų ir sveiką metodą, kuris parodys puikius rezultatus per vieną mėnesį, rekomenduojame perskaityti šį straipsnį.

Roberto Atkinso dieta

Jei laikotės šios kardiologo Roberto Atkinso dietos, turėsite sumažinti angliavandenių, kuriuos vartojate, skaičių ir padidinti baltymų kiekį. Dieta leidžia kiaušinius, vištieną, mažai riebalų turinčią žuvį ir jūros gėrybes, neriebius pieno produktus, kietąjį sūrį ir tofu.

Dietos pradžioje neleidžiama vartoti vaisių, cukraus, ankštinių augalų, grūdų, riešutų, makaronų, saldžių pyragų ar alkoholio; bet po to, kai indukcija baigta, galite lėtai pridėti kai kuriuos iš šių produktų.

Nebūsite alkanas, nes galėsite valgyti jums norimą kiekį baltymų turinčių maisto produktų. Laikydamasi šios dietos turite apsišarvuoti kantrybe ir laukti teigiamų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Timo Ferrio dieta 

Šios dietos autorius Timas teigia, kad ši dieta gali padėti jums prarasti iki 10 kilogramų per mėnesį. Tereikia laikytis 4 paprastų taisyklių.

REKLAMA

Pirmiausia, venkite angliavandenių, pvz., duonos, ryžių, bulvių ir keptų produktų. Antra, valgykite tuos pačius produktus. Pusryčiams valgykite kiaušinius su daržovėmis, pietums, valgykite keptą jautieną su ankštinėmis daržovėmis ir špinatais, o vakarienei valgykite vištieną su pupelėmis ir šparagais.

Trečia, negerkite kaloringų gėrimų, tokių kaip limonadai, alkoholis, sultys, saldžios arbatos ar kavos. Ketvirta, vieną kartą per savaitę galite valgyti mėgstamus užkandžius, pavyzdžiui, greitą maistą, saldainius ir pan. Šis triukas padeda jums apgauti kūną taip, kad jis nesumažintų medžiagų apykaitos ir toliau degintų riebalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų