REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Aušrinė Gerikienė-Tikroji išdykėlė (nuotr. asm. albumo, Ruslano Kondratjevo)

Scenos išdykėlei Aušrinei Gerikienei artėjanti šv. Valentino diena bus ypatinga. Ji nusprendė savo vyrui įteikti tokią dovaną, kurios jis nepamirš visą gyvenimą. 

17

Scenos išdykėlei Aušrinei Gerikienei artėjanti šv. Valentino diena bus ypatinga. Ji nusprendė savo vyrui įteikti tokią dovaną, kurios jis nepamirš visą gyvenimą. 

REKLAMA

Moteris Valentino dienos proga pristato naujutėlę dainą ir sako, kad būtent ji yra meilės įrodymas jos vyrui. 

„Aš be meilės neįsivaizduoju savo gyvenimo. Savo vyrą esu įsimylėjusi 18 metų, todėl labai norėjau įteikti jam ypatingą dovaną. Parašiau jam dainą. Kadangi vyras dirba užsienyje, tai, manau, nebūnant šalia, šią dieną daina bus geriausia dovana.

Šiemet minėsime 10-ąsias vestuvių metines. Ši šventė mums abiem yra labai svarbi, ketiname sukviesti visus draugus į mūsų šventę“, - pasakoja Aušrinė. 

Visai neseniai tv3.lt publikavo interviu su Aušrine Gerikiene. Primename:

Paklausėme Aušrinės, kokie praėję metai jai buvo kūrybine bei asmenine prasme, ir kaip pavyksta išlikti jaunatviška ištisus metus?

REKLAMA
REKLAMA

„Šie metai man ypatingi. Turiu daug planų. Rudenį planuoju surengti 25-erių metų scenoje koncertinį turą ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijos, Vokietijos, Airijos ir Olandijos lietuviams. Šiuo metu vyksta pasiruošimas ir derinimas.

REKLAMA

Esu kūrybiniame procese“, - prisipažįsta Aušrinė.

Naują dainą rasite čia: https://youtu.be/XCIlPr7u2j8

Dainininkė dainavimą vadina savo gyvenimu. „Savęs atiduodu labai daug ir dainavimas yra labai svarbus. Kartais vyras jau skundžiasi, kad mažokai dėmesio gauna namie, bet supranta ir palaiko, nes žino, kad taip nesitęs visada.

Kol turiu daug užsakymų ir kvietimų dainuoti, tol turiu ir judėti. Ateis laikas ir kažkada galėsiu tiesiog sėdėti namie bei džiaugtis prisiminimais, kaip buvo linksma ir smagu“, - šypteli atlikėja.

Gauna gerbėjų laiškų

Gana dažnai žmonės gailisi to, ko nepadaro. Būtent to labai bijo garsi moteris. „Nenorėčiau ateityje gailėtis, kad nepadariau visko, ko norėjau. Noriu padaryti labai daug.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu rašau naujas dainas, atrinkinėju iš senų dainų repertuarą taip, kad galėčiau atgaivinti ir atnaujinti tai, kas buvo populiaru prie 20 ar 25 metus.

Būna, kad gaunu laiškų iš gerbėjų. Jie prašo perdainuoti vieną ar kitą dainą, kuri sukelia jiems malonius prisiminimus iš jaunystės“, - pasakoja Aušrinė.

Visą interviu skaitykite čia: 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų