REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Antradienį daugeliui Zodiako ženklų gyvenimas netekės įprasta vaga - laukia įdomūs susitikimai, permainos ne tik darbuose, tačiau ir asmeniniame gyvenime.

12

Antradienį daugeliui Zodiako ženklų gyvenimas netekės įprasta vaga - laukia įdomūs susitikimai, permainos ne tik darbuose, tačiau ir asmeniniame gyvenime.

REKLAMA

Vasario 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien tikriausiai teks rimtai plūktis darbe, atlikti įvairias pareigas.Galimos kalbos apie komandiruotę, kelionę ar aktualius projektus. Pasistenkite apsišarvuoti kantrybe.

Tauras

Puiki diena kolektyviniam darbui, kūrybai, draugystei, bendravimui. Apie save gali priminti senas bičiulis. Regis, bus kalbama apie idealus, neįgyvendintus planus.

Dvyniai

Gali būti, kad šiandien labiau vengsite atsakomybės ir priklausomybės. Norėsis, kad kažkas kitas viską darytų už jus. Visgi seksis veikla, kuriai svarbi intuicija. Nepasiduokite svaigalų traukai bei slidžioms pagundoms.

Vėžys

Gera diena megzti partnerystės ryšius, atnaujinti meilės santykius, aiškintis nesusipratimus. Mokėsite visus įtikinti savo teisumu, geranoriškumu. Gali atgyti seni prisiminimai, slaptos viltys.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien pasižymėsite nebloga komercine nuovoka. Palanku imtis neatidėliotinų verslo reikalų. Tiktų apsvarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo ar nekilnojamojo turto problemą.

REKLAMA

Mergelė

Gera diena kaupti ir skleisti informaciją, tvarkyti reikalus, susijusius su ryšiais, technika, transportu, korespondencija, kelionėmis. Būtų gerai, kad pasitelktumėte sveiką humoro jausmą.

Svarstyklės

Būsite susirūpinę kasdieniniais reikalais, bus nelengva praktiškai atlikti susikaupusius darbus. Tikriausiai nerimą kels nemažos išlaidos arba šeimos narių problemos. Pasistenkite nesinervinti, sveikai maitintis.

Skorpionas

Šiandien iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės. Būsite gana populiarūs priešingos lyties, draugų tarpe. Nusimato įdomus kultūrinis renginys. Galite šauniai pasireikšti kūrybos sferoje, scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien pasistenkite atlikti neatidėliotinus darbus, o jau tuomet galėsite galvoti apie atsipalaidavimą, susitikimus su draugais, simpatijomis. Griežčiau laikykitės higienos reikalavimų, sveikos mitybos plano.

Ožiaragis

Šiandien galite išgirsti dalykinių pasiūlymų. Neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga padaryti kuo greičiau, kad užbaigtumėte seniai pradėtą reikalą. Tikriausiai kažkuo nustebins partneriai.

Vandenis

Regis, teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius ir finansinius planus ar ryšius, sutartis. Galbūt su kažkuo teks atsisveikinti, nutraukti sutartį arba naujai derėtis bei pratęsti, pakeitus kai kurias sąlygas.

Žuvys

Bus daug pokalbių, susitikimų. Sėkmingai bus sprendžiami juridiniai, kelionių bei mokslo klausimai. Tai suteiks optimizmo. Tikėtina, kad išsisklaidys abejonės ir asmeninių santykių srityje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų