REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Net trims Zodiako ženklams šis sekmadienis taps ypatingu

Vasario 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Vasario 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite intelektualiai aktyvūs, linkę mąstyti, analizuoti. Gali atsirasti naujų profesinių galimybių. Nusimato ir romantiškas pasimatymas, meilės laiškas ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Padidės darbų apimtis ir nerimas dėl kai kurių įsipareigojimų. Pasiseks, jei rasite gerų pagalbininkų.

REKLAMA

Dvyniai

Galite tikėtis malonaus nuotykio, pakvietimo į bendraminčių susibūrimą ar pasimatymą. Galbūt turėsite progų pasireikšti visuomeninėje, klubinėje veikloje, megzti įdomias pažintis.

Vėžys

Regis, šiandien itin pasikliausite savo jutimais ir intuicija bei kitų pažadais ir skleidžiamais gandais. Ilgėsitės stebuklų, romantikos. Turėtų sektis meninė, kūrybinė veikla.

Liūtas

Šiandien būkite atidūs dirbdami, vairuodami. Apie malonumus ir meilę svajokite laisvalaikiu. Stenkitės sukurti savyje ir išaugoti emocinę harmoniją, vidinę šilumą. Tai trauks prie jūsų kitus žmones, dovanos jums jų simpatijas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Labiau vertinkite tai, ką turite ir nemanykite, kad kitiems viskas sekasi lengviau ir geriau. Neskubinkite įvykių, nedarykite spaudimo aplinkiniams. Situacija turi subręsti, kad ir su kuo būtų susijusi - verslu, meile ar kūryba.

Svarstyklės

Galima naudinga informacija. Gali parūpti brangūs pirkiniai. Domins meilė, pramogos.

Skorpionas

Seksis tvarkyti piniginius reikalus, bendrauti, flirtuoti, bet turėsite nuolat kontroliuoti savo emocijas, nedemonstruoti kaprizų, atviro nepasitenkinimo, antraip sėkmės procentas gerokai sumažės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite nusiteikę bendrauti, pramogauti, vilioti priešingą lytį. Tikriausiai susitiksite su draugais, simpatijomis. Savo išmone, mielu dėmesiu jus gali nudžiuginti vaikai arba jums neabejingas žmogus.

Ožiaragis

Pravartu mėginti atsikratyti blogo įpročio, pakoreguoti šukuoseną, aprangos stilių. Galima pramoga, pobūvis arba įdomus kultūrinis renginys.

Vandenis

Labiau už kitus dalykus jums rūpės partnerystės klausimai. Vietoj ultimatumų ir priekaištų padovanokite malonių siurprizų mylimam žmogui, suteikite jam džiaugsmo. Tuo galite daug laimėti visomis prasmėmis.

Žuvys

Pajusite sekso, meilės, romantikos, nuotykių troškulį. Galbūt atgausite skolą arba išspręsite aktualią finansinę problemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų