REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Idėja Valentino dienai (Kristinos Rimienės nuotr.)

„Valentino dieną žodžių mylimajai galite netarti – juos už jus sušnibždės amžinoji rožė!” – juokiasi floristikos dizainerė ir televizijos laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė.

13

„Valentino dieną žodžių mylimajai galite netarti – juos už jus sušnibždės amžinoji rožė!” – juokiasi floristikos dizainerė ir televizijos laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė.

REKLAMA

Norintiems būti originaliais jos patarimas šiais metais – dovanoti dekoratyvias miegančių rožių kompozicijas. Tačiau ne bet kokias... Rožės žiedlapiai turi slėpti šiltus jausmus simbolizuojantį žibantį deimantą.

Kiekvienais metais įsimylėjėliai su nekantrumu laukia vasario 14-osios – šv. Valentino dienos. Ta diena mylintiems žmonėms kupina jautrių išgyvenimų ir įsimintiniausių akimirkų! Romantiškosios Valentinos ir Valentinai vienas kitam rengia įvairiausias staigmenas, dovanoja meilę ir dėmesį demonstruojančias dovanėles, o dažnu atveju – netgi pasiperša.

Tikrai neprašausite, jei atskleisdami savo jausmus mylimąjai dovanosite ir „nemirtingą“ rožės žiedą. Lietuvoje pastaruoju metu išpopuliarėjusios stabilizuotos rožės šiais metais per Valentino dieną taps būtinu šventės atributu ir meilės bei simpatijos simboliu. Juk naturali ir kartu niekuomet nevystanti rožė simbolizuoja būtent nuoširdų, tikrą ir amžinai mūsų trokštamą jausmą – meilę!

REKLAMA
REKLAMA

Floristikos dizainerės ir televizijos laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjos Kristinos Rimienės gėlių ir dovanų studijoje „Studio Flores“ Kaune kuriama meilę simbolizuojančių amžinų rožių kolekcija skirta būtent šiai šventei – Valentino dienai! Anot K.Rimienės – tai išskirtinės kompozicijos su „užmigdyta“ rože, turinčios savo paslaptį! Tarp žiedlapių paslėptas kristalas – dekoratyvinis deimančiukas.

REKLAMA

Jei mergina jį ras, ji gaus bei supras ir vaikino žinutę... Mylimajam kalbėti jau nebereikės – dėmesys ir po žiedlapiu rastas žibantis deimantas viską pasakys už jį.

Tai labai pravartu tiems jauniems žmonėms, kurių jausmas dar toks nedrąsus ir neužtikrintas kaip pavasarį prasikalęs gėlės daigelis. Mylimosios žvilgsnis pamačius žėrintį ženklą išduos, kaip elgtis toliau. „Dovanoju tau visas pasaulio žvaigždes ir savo širdį...myliu tave!“ – ištardama meilės kodą šypsosi pašnekovė bei ragina vaikinus būti išradingais ir atkakliais ieškant kelio į mylimosios širdį.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų