REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Šiandien ilgai laukta diena prieš savaitgalį, taigi sužinokite, ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų.

6

Šiandien ilgai laukta diena prieš savaitgalį, taigi sužinokite, ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Viskas seksis gana gerai, jeigu, siekdami profesinės ar visuomeninės sėkmės, nekelsite pernelyg aukštų reikalavimų nei sau, nei kitiems. Tik saugokitės įtartinų asmenų, tariamai galinčių pasiūlyti pelningą darbą, bendradarbiavimą.

Tauras

Neblogas metas pakeisti aplinką, pamąstyti apie tai, kas yra toli nuo rutinos, juolab kad jus traukia naujovės, egzotika. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais ar jums nepažįstamais išsilavinusiais žmonėmis.

Dvyniai

Regis, sugebėsite priešintis išbandymams bei iššūkiams, tvarkyti sudėtingus reikalus. Nepaisant to, griežti reikalavimai bei atsakomybė gali sukelti didelį vidinį nerimą bei nesveiką įtampą.

Vėžys

Tikriausiai jums pavyks išsaugoti reputaciją ir pasiektas pozicijas, kad ir kaip to nenorėtų jūsų priešininkai bei tam agresyviai trukdytų. Nusimato rimtas pokalbis, diskusija, susirinkimas. Daug galite sužinoti per tarpininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Padidės nepasitenkinimo jausmas savimi ir aplinka. Dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali pasikeisti kai kurie svarbūs planai. Gerai jausitės tik niekieno netrukdomi, nevaržomi.

REKLAMA

Mergelė

Būsite nusiteikę demonstruoti savo privalumus, organizuoti pristatymus, susirinkimus, visuomeninius renginius arba juose dalyvauti. Regis, sulauksite dėmesio iš priešingos lyties atstovų.

Svarstyklės

Gali būti, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Tikriausiai būsite nusiteikę peržiūrėti šeimos biudžetą, visų jos narių poreikius, apgalvoti reikalingus pirkinius.

Skorpionas

Regis, jums seksis studijuoti, rengti publikacijas, rašyti. Iš draugo arba artimo giminaičio galite sulaukti telefoninio skambučio, žinutės ar laiško. Tai, ką sužinosite, gali jus kažkaip įpareigoti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Palanki diena tvarkyti buitinius reikalus, padėti artimiesiems. Pravartu nuoširdžiai pasikalbėti apie savo problemas su šeimos nariais. Tačiau mokėkite išklausyti ir juos.

Ožiaragis

Jūsų žodis bus svarus, sumanymai - verti dėmesio. Galite įsijungti į aktyvią veiklą, reklamuotis, užsiimti komercija, ieškoti rėmėjų, rengti ir pateikti savo projektus, mėginti laimę scenoje.

Vandenis

Būsite nusiteikę kurti planus, susijusius su darbo ar aplinkos pakeitimu, grožio procedūromis. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors reikės taisyti, remontuoti.

Žuvys

Regis, apie nieką negalėsite galvoti, išskyrus asmeninius santykius. Emocijos banguote banguos: tai pakilimas, tai vėl nuosmukis, skaudžios abejonės.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų