REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 7 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 7 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kūrybinio polėkio, permainų troškulio kupina diena. Būsite aistringesni nei paprastai, labiau rūpinsitės ir savo išvaizda. Nusimato intriguojami susitikimai, spontaniški flirtai.

Tauras

Nemažai prieštaringų emocijų šiandien patirsite darbe. Tikriausiai paaiškės, kaip esate vertinami kolegų, darbdavio. Galbūt lankysitės gydymo įstaigoje, atliksite sveikatos tyrimus.

Dvyniai

Svarbiuose reikaluose nesivadovaukite emocijomis ir išgalvotomis fantazijomis. Paisykite taisyklių bei instrukcijų. Tik tikslingos pastangos ir sveika nuovoka atneš laukiamus rezultatus. Pravers ir geras humoro jausmas.

Vėžys

Šiek tiek nuotaiką gadins didėjančios išlaidos ir nepadaryti darbai. Kita vertus, jums niekas netrukdys susikaupti ir daug nuveikti. Neatidėliokite finansinių reikalų. Pirma padirbėkite, o tik po to nerkite į meilės sūkurius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena turėtų būti gana įdomi, nuotaikinga. Norėsis praplėsti kasdienybės rėmus - galbūt pradėti naują gyvenimo etapą, keisti darbą, išvykti, įsimylėti. Galimas sportinis, kūrybinis ar kitoks laimėjimas, pripažinimas.

REKLAMA

Mergelė

Ypatingi norai didins stimulą aktyviai veikti, kurti, įrodinėti, tad galite viršyti savo įprastines galimybes. Galite sulaukti priekaištų dėl per didelio atsipalaidavimo darbe ar familiarumo santykiuose.

Svarstyklės

Šiandien įdomu bus bendrauti su bičiuliais ir naujais pažįstamais. Gims naujų idėjų, sumanymų, užmojų. Sudarytos sutartys, įvykę susitikimai, susitarimai turėtų nenuvilti.

Skorpionas

Objektyviems, nešališkiems išlikti šiandien jums bus gana sunku. Už savo pažadus, prisiimtus įsipareigojimus teks atsakyti, tad galvokite, ką darote. Būkite pasirengę kompromisams, jei siekiate prestižo, finansinio ar kitokio pranašumo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien būsite neramūs, emocingi, linkę į jausmines iškrovas, svajingą fantazavimą. Galbūt iš dalies pasiteisins kai kurios jūsų materialinės arba romantiškos viltys.

Ožiaragis

Šiandien naujai pažvelgsite į verslo galimybes. Tačiau nelabai aiškiai suvoksite savo santykius su jums svarbiais žmonėmis, jų siūlomą indėlį, paslaugą, prekę ir galite pasiklysti pasirinkimų labirinte.

Vandenis

Gana vikriai suksitės įvairių darbų verpete. Puikiai seksis manipuliuoti informacija. Tikėtina staigmena, svarbi žinia arba susitikimas su bendraminčiais, senais bičiuliais, giminaičiais.

Žuvys

Šiandien gali pasitaikyti neįprastų reikalų, pokalbių, galite tikėtis permainų savo artimuose santykiuose arba profesiniuose planuose. Vis dėlto šiek tiek susikirs realybė ir idealai. Skuboti sprendimai nebūtinai išeis į naudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų