REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nori šv. Valentino dienos proga nustebinti savo partnerį, bet kišenėse švilpauja vėjai? Dailjamės msn.com pateikiamomis idėjomis, ką veikti dviese neišleidžiant nei euro.

Nori šv. Valentino dienos proga nustebinti savo partnerį, bet kišenėse švilpauja vėjai? Dailjamės msn.com pateikiamomis idėjomis, ką veikti dviese neišleidžiant nei euro.

REKLAMA

1. Leiskitės į žaidimus Nuo kompiuterinių iki stalo žaidimų – tiks viskas, kas tarp judviejų sužadina konkurenciją!

2. Popietė knygyne Originalus būdas praleisti šv. Valentino dieną – su partneriu nueiti į knygyną ir popietę praleisti beieškant įdomiausių knygų.

3. Vakarienė namuose Nustebinkite partnerį romantiška vakariene namuose – paruoškite mėgstamiausią jo ar jos patiekalą

4. Planuokite namų remontą Susėskite ir imkitės planuoti, kaip norėtumėte pertvarkyti namus. Arba iškart kibkite į darbą! Vienoj rankoj dažai, kitoj – teptukas, ir pirmyn!

5. Paaukokite savo laiką tiems, kam jo labiausiai reikia Kartu praleiskite truputį laiko senelių ar vaikų namuose arba gyvūnų prieglaudoje – kitaip tariant, ten, kur reikalinga jūsų pagalba! Tai – būdas sustiprinti judviejų tarpusavio ryšį džiuginant kitus.

REKLAMA
REKLAMA

6. Vartykite senų nuotraukų albumus Ar yra geresnis būdas geriau vienas kitą pažinti? Išsirinkite savo vaikystės nuotraukas ir dalinkitės jomis su partneriu.

REKLAMA

7. Eikite į dvigubą pasimatymą Jei mėgstate bendrauti, kodėl gi nepraleidus vakaro su draugų pora? Vakarieniaukite, pažiūrėkite filmą arba kartu žaiskite žaidimus.

8. Nemokami kino seansai Kai kurie kino teatrai organizuoja nemokamus kino seansus. Pasinaudokite šia galimybe!

9. Nemokamos muziejų ekspozicijos Daugelyje muziejų galite apsilankyti neišleisdami nei euro. Išsirinkite tą, kuris jums atrodo įdomiausias ir leiskitės į atradimus.

10. Suorganizuokite karaokės vakarą dviese Naudokitės savo išmaniojo teikiamomis galimybėmis – atsisiųskite karaokės programėlę ir pradėkite varžybas. Kas mažiau traukia pro šalį?

REKLAMA
REKLAMA

11. Krepšinio varžybos? Jei abu mėgstate sportuoti, krepšinio varžybos vienas prieš vieną yra būtent tai, ko reikia, norint net ir per šv. Valentiną palaikyti formą.

12. TV maratonas Keletas užkandžių, po gėrimą ir pirmyn jūsų mėgstamiausio serialo maratoną.

13. Poros kulinarinis eksperimentas Vienas kitam padėdami paruoškite patiekalą, kurį vėliau valgysite romantiškos vakarienės metu. Nesijaudinkite, jei ne viskas išeis tobulai – svarbiausia yra kartu praleistas laikas!

14. Pasivaikščiojimas gamtoje Pabėkite iš miesto šurmulio ir mėgaukitės gamtos ramybe, vaikščiodami susikibę už rankų.

15. Pasisiūlykite prižiūrėti vaikus arba šunis Ypatingą dieną galite praleisti prižiūrėdami draugų ar kaimynų vaikus arba šunis. Tikrai išmoktumėte šį tą naujo...

16. Pabandykite pasiekti rekordą Galbūt tai nuskambės labai keistai, bet... Jei manote, kad kažkokį vieną dalyką sugebate daryti labai gerai, kad ir kas tai bebūtų, susisiekite su „Guiness World Record“ ir pamėginkite pasiekti rekordą!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų