REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Pirmasis vasario šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų pažers įvairių nedidelių ir net labai didelių sunkumų nuo net savaitgalį nesibaigiančių darbų iki autoavarijų tikimybės.

12

Pirmasis vasario šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų pažers įvairių nedidelių ir net labai didelių sunkumų nuo net savaitgalį nesibaigiančių darbų iki autoavarijų tikimybės.

REKLAMA

Vasario 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepalankus metas: gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos.

Tauras

Nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su užsieniečiais: per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečius.

Dvyniai

Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti: net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais. Išaugs autoavarijų tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų: pasitikėdami kitų žodžiais tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite.

Liūtas

Nepasiduokite emocijoms, jos gali suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso, kitais pasikliauti pavojinga.

REKLAMA

Mergelė

Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų: savo galimybes bus lengva pervertinti.

Svarstyklės

Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti: gal jus bandoma papirkti?

Skorpionas

Nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Tvarkydami svarbų reikalų niekuo nepasikliaukite: elkitės taip, kai sako vidinis balsas.

Šaulys

Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite jautrūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą: negeras laikas ko nors prašyti ar tikėtis. Nesivelkite į avantiūras. Būkite atidesni vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Vandenis

Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais. Saugokite sveikatą.

Žuvys

Venkite teisti: gal ir patys būsite smerkiami? Beje, būsite itin emocingi, greitai užsigausite, atgis senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų