REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų savijauta nemenkai priklausys nuo antrosios pusės ir santykių su draugais. Nepraleiskite progos taikytis. Gera diena tartis, derėtis.

Tauras

Šiandien turite susitelkti: gali tekti greit spręsti per ilgą laiką susikaupusias problemas. Beje, nereikalaukite išskirtinio dėmesio iš mylimo žmogaus, sulauksite priešingo rezultato.

Dvyniai

Naudinga diena, turite puikią galimybę išspręsti ankstesnes problemas. Tinkamas metas susitikimams su užsieniečiais, tvarkyti kelionių, komandiruočių dokumentus.

Vėžys

Gera diena atsakingam pokalbiui su vadovu ar įtakingu asmeniu, siūlykite jiems savo idėjas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Nebūkite pernelyg reiklūs artimiesiems.

Liūtas

Susitikite su tais, kurie gali jus paremti, užstoti, užtarti, iš kurių galite sulaukti vertingo patarimo. Tai tikrų draugų, bendraminčių metas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Neskubėkite sakyti „op“, net jei reikalai aiškiai ims judėti jums palankia linkme, nes tai dvilypis metas. Apdairiai pasirašykite dokumentus, neįsipareigokite gerai nepasvarstę.

REKLAMA

Svarstyklės

Jūs darote stiprią įtaką artimiems žmonėms, aplinkiniams, tačiau ar esate teisūs, paaiškės šiandien: jei nieko bloga neįvyks, o išties pasiseks, vadinasi, jūsų dabartinis pasirinkimas teisingas, o jei atvirkščiai, tada pradėkite analizuoti, ką darote ne taip.

Skorpionas

Gera diena nusipirkti ką nors vertinga, tinkama tvarkyti piniginius, turto reikalus. Stiprinkite sveikatą.

Šaulys

Tinkamas laikas tvarkyti dokumentus, svarbiems susitikimams, susitarimams. Įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko: galimos nuo jūsų nepriklausančios kliūtys.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Sunkių darbų ir kelionių neplanuokite. Neblogai tvarkyti reikalus, susijusius su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu.

Vandenis

Sėkmingas laikas svarbiems susitikimams, tiek dalykiniams, tiek asmeniniams. Aplinkiniai jumis žavėsis ir dėl jūsų pasistengs padaryti viską, ko tik paprašysite.

Žuvys

Nepradėkite dėl niekų kabinėtis, kritikuoti, bendraukite, spręskite kilusias problemas draugiškai. Darbe būsite sumanūs, imkitės sudėtingų užduočių. Beje, šiandien gali atsirasti naujų jus palaikančių žmonių, galinčių padėti tvarkant reikalus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų