REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kiaulienos maltinukai, kurių traški išorė ir sultingas vidus patiks net gurmanams. Dar daugiau – jie lengvai paruošiami, todėl virtuvėje netruksite.

 Kiaulienos maltinukai, kurių traški išorė ir sultingas vidus patiks net gurmanams. Dar daugiau – jie lengvai paruošiami, todėl virtuvėje netruksite.

REKLAMA

Jums reikės: 500 gramų maltos mėsos, 1 valgomojo šaukšto majonezo, 1 valgomojo šaukšto krakmolo, 1 kiaušinio, pusės svogūno, druskos, pipirų, žolelių, lydyto sūrelio, aliejaus kepti. Paniravimui: 1 plakto kiaušinio, džiūvėsėlių.

Iš pradžių į maltą mėsą įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį, sudėkite lydytą sūrelį, dėkite majonezą, krakmolą, prieskonius bei išminkome.

Tuomet formuokite norimo dydžio maltinuką, apvoliokite kiaušinio plakinyje, po to džiuvėsėliuose. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai paruduos. Patiekite ir skanaukite!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų