REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Painiavos pakaks: būsite linkę save apgaudinėti. Kad nereikėtų nervintis, o vėliau taisyti kvailų klaidų ir teisintis, nesiimkite daug darbų ir juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę.

Tauras

Pasikliaukite nuojauta, neapsigausite. Iki pavakarės geriau netvarkyti dokumentų, nežadėti, neįsipareigoti. Galite sužinoti ar suprasti svarbią paslaptį apie save arba artimą žmogų.

Dvyniai

Būsite impulsyvesni, greičiau susinervinsite ir dėl niekų galite užsiplieksti. Būkite apdairesni atlikdami tikslius darbus rankomis, ką nors skaičiuodami, rašydami.

Vėžys

Nors ši diena jums palanki, venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Vakare būsite ramesni, savaime imsite išmintingiau vertinti naujienas ir jūsų laukiančias permainas.

Liūtas

Netinkamas metas kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis, nebent tai būtų vakaras.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nieko neplanuokite, kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Jus parems seni draugai. Na, o vakaras bus džiugių susitikimų, malonių staigmenų laikas, kai reikia daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

REKLAMA

Svarstyklės

Nieko rimto neveikite, nieko nespręskite, atidėkite tai rytdienos vakarui, savaitgaliui. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

Skorpionas

Liepkite sau nusišypsoti, neleiskite nervintis, pykti, aiškintis santykių. Nepasiduokite provokacijoms, nesivelkite į konkurenciją, kovą. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Šaulys

Nuo rytmečio neleiskite sau pykti, ir diena nepraeis tuščiai. Nenusiminkite, jei kas nors nepavyktų, ką nors sugadintumėte ar pamestumėte, tai padės išvengti dar didesnių problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Iliuzijų metas: nepainiokite norimo su esamu. Neatsisakykite padėti seniems draugams, nors galite per tai įsivelti į nemalonumus (tiesa, jie laikini).

Vandenis

Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su bosais ar savo tėvais. Rimčiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Vakare aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Žuvys

Nesiskųsite šia diena, jei nesivelsite į avantiūras, nesistengsite užbėgti įvykiams už akių, jums ir taip seksis, tiesa, kiek kitaip, nei manėte. Jei esate susipykę su artimu, mylimu žmogumi, vakare pats laikas nuoširdžiai pasišnekučiuoti, atsiprašyti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų