REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Organizacine ir kūrybine prasme ši diena bus gana produktyvi. Nestokosite idėjų ir kūrybinio įkvėpimo. Galite sulaukti neįprastai reiškiamo dėmesio iš priešingos lyties atstovų, tik neapsigaukite aiškindamiesi jo prasmę.

Tauras Pasireikš avantiūrizmas, norėsis pramogų, lengvo pasipelnymo. Deja, nekaip seksis besiblaškantiems, mėgstantiems aklai rizikuoti. Darbe, kelionėje gali iškilti nenumatytų keblumų.

Dvyniai Šiandien lengva susipykti su žmogumi, kuris jums svarbus. Tiesiog viską sugadinsite, jei imsite žaisti to asmens emocijomis, jausmais, arba leisite sau jį nesubtiliai kritikuoti. Pagalvokite, ar jums to reikia.

Vėžys Būsite psichologiškai įžvalgūs ir intuityvūs. Galite pajusti permainų dvelksmą. Tačiau finansiniai reikalai gali komplikuotis. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite savo biudžetą, planuokite pirkinius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite gauti žinią iš toli esančio neabejingo jums žmogaus. Būkite objektyvūs, klausykitės intuicijos balso bei tų, kurie iš tikrųjų išmano jus dominantį reikalą. Tiktų apsilankyti dėmesio vertame renginyje.

REKLAMA

Mergelė Diena bus gana nerami. Kai kurios išgirstos naujienos gali priversti jus keisti svarbius planus, o gal ir įprastinį veiklos stilių. Jumyse grumsis prieštaringi jausmai. Turbūt nekaip sutarsite su artimos aplinkos žmonėmis.

Svarstyklės Nusimato daug lakstymo ir kontaktų. Kažkuo gali suintriguoti pažįstamas arba kolega. Galbūt patirsite gundymus, klastas arba patys keistai elgsitės. Neprisikurkite tuščių iliuzijų ir neapgaudinėkite kitų.

Skorpionas Bet koks darbas, kurio imsitės, jus begaliniai išvargins. Pataupykite jėgas, jei tai įmanoma. Tačiau meno srityje galimas ypatingas įkvėpimas. Stipriai reikšis intuicija. Vis dėlto yra pavojus nukrypti į iliuzijų ar keisto fanatizmo kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikriausiai neblogai seksis darbas, mokslas, protinės užduotys. Vis dėlto gali būti, kad dėl menko nepasisekimo ar kritiškos replikos staiga pasijusite nekaip, sutirštinsite spalvas ir imsite visiems gadinti nuotaiką.

Ožiaragis Šiandien pagaliau turėtų būti padarytas vienas svarbus sprendimas. Kita vertus, neaiškumų gali kilti reikaluose, susijusiuose su materialinėmis vertybėmis, pinigais, vaikais. Nesubtilus flirtas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui ar santykiams.

Vandenis Šiandien neišsisuksite nuo aplinkinių dėmesio. Bus klausiama jūsų nuomonės. Nepatartinas paviršutiniškas, lėkštas požiūris, jei reikės pasisakyti. Jeigu trokštate romantiško nuotykio, atsiras proga juo pasimėgauti.

Žuvys Šiandien labai stokosite kantrybės ir takto. Gerai, jei niekas nedrums jūsų ramybės ir nejauks planų. Tačiau didelė tikimybė, kad įvyks kažkas tokio, kas privers nerimauti, jaudintis, išpūsti nesusitarimus.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų