REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti, kuo palepinti užsukusius draugus arba šeimos narius. Pagaminkite gardžių mėsainių, kurių kvapas sukvies visus prie stalo.

Pats metas pagalvoti, kuo palepinti užsukusius draugus arba šeimos narius. Pagaminkite gardžių mėsainių, kurių kvapas sukvies visus prie stalo.

REKLAMA

Jums reikės: 2 mėsainių duonelių, 200 gramų vištienos krūtinėlės, 4 saujų kukurūzų dribsnių, 1 didelio pomidoro, 4 didelių salotų lapų, dviejų riekių sūrio, 1 kiaušinio, džiūvėsėlių arba miltų, aliejaus kepti, raudonėlio, mėgstamų prieskonių.

Padažui reikės: 100 gramų pomidorų padažo, 2 smulkintų česnakų, raudonosios aitriosios paprikos be sėklų, 3 šaukštų sojos padažo, rudojo cukraus.

Iš pradžių galite pasidaryti padažą: į puodą sudedame česnakus bei aitriąją papriką, šiek tiek pakepiname.

Tada supilame pomidorų padažą bei kitas sudedamąsias dalis. Išmaišome bei verdame maždaug 10 minučių ant vidutinio kaitrumo ugnies. Padažą suplakame blenderiu bei paliekame atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA

Vištienos krūtinėles įtriname mėgstamais prieskoniais bei šiek tiek suplojame plaktuku.

Dubenėlyje išplakame kiaušinį, kitoje lėkštėje sutrupiname kukurūzų dribsnius. Įkaitinusios keptuvę, vištieną apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose, paskui kiaušinio plakinyje bei kukurūzų dribsnių trupiniuose.

REKLAMA

Apvoliotas vištienos krūtinėles kepame gerai įkaitintoje keptuvėje maždaug 5-6 minutes.

Kol vištiena kepa, galite pasiruošti kitus ingredientus: pomidorus bei sūrį supjaustome riekelėmis, salotų lapus suplėšome norimo dydžio gabaliukais.

Kad būtų skaniau, bandeles galite trumpam įdėti į orkaitę, tuomet jos bus šiltos bei traškesnės.

Po to šiltas arba šaltas bandeles ištepame padažu, tada dedame salotų lapus bei pomidorų griežinėlius, ant viršaus uždedame keptą vištienos krūtinėlę ir sūrio riekelę.

Tuomet sudedame likusius salotlapius, kas mėgsta, galite uždėti ir mėlynojo svogūno griežinėlių. Na ir pabaigoje - užvožiame šį nuostabų mėsainį viršutine duonelės dalimi bei mėgaujamės jo skoniu!

Pastebėjimas: Šis naminis burgeris/mėsainis toks gardus bei sotus, jog net bulvyčių prie jo visai nereikia. Galite patiekti su mėgstamomis salotomis.

šaltinis: worldrecipes

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų