REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Trečiadienis keliems Zodiako ženklams paruošė nemažai siurprizų bei iššūkių. Kai kuriems su iškilusiomis kliūtimis seksis kovoti kiek sunkiau, todėl patariama atidžiai įvertinti kiekvieną situaciją. 

36

Trečiadienis keliems Zodiako ženklams paruošė nemažai siurprizų bei iššūkių. Kai kuriems su iškilusiomis kliūtimis seksis kovoti kiek sunkiau, todėl patariama atidžiai įvertinti kiekvieną situaciją. 

REKLAMA

Sausio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ilgai slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsiveržti dėl atsitiktinio preteksto, tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas. Nepriimkite radikalių sprendimų dėl savo šeimos, gyvenamosios vietos.

Tauras

Nauda kol kas miglotas dalykas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi nebent vėliau. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų: galite be reikalo susipykti.

Dvyniai

Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama.

REKLAMA

Liūtas

Geriau nieko atsakinga neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negera sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti.

Mergelė

Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės, viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį: šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti (nebent per stebuklą).

Svarstyklės

Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus: pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, jas visai pamirškite, panikuodami tik pabloginsite padėtį.

Šaulys

Nesiafišuokite, jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos. Vakare jausitės kiek geriau.

Ožiaragis

Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas, t.y. gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis.

Vandenis

Būkite pasiruošę bet kokioms staigmenoms, ypač per užsieniečius. Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su antrąja puse.

Žuvys

Neverta imtis svarbių, ypač finansinių reikalų, galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų