REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Antradienis keliems Zodiako ženklams nešykštės išbandymų bei išbandys valią. Kitiems patariama viso to išvengti ir svarbisu darbus atidėti kitai dienai.

24

Antradienis keliems Zodiako ženklams nešykštės išbandymų bei išbandys valią. Kitiems patariama viso to išvengti ir svarbisu darbus atidėti kitai dienai.

REKLAMA

Sausio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jausitės neblogai, jeigu jums nereikės niekur skubėti, būti viešumoje, įtemptai dirbti. Šiandien mieliau tūnotumėte asmeninėje erdvėje, pasilepintumėte gardžiu naminiu maistu, žemiškais malonumais.

Tauras

Nestokosite kūrybingumo, liežuvio aštrumo bei komercinio apsukrumo. Vis dėlto kažkas gali būti ne pagal jūsų jėgas. Persitempimas, skuboti veiksmai bei sprendimai neišeitų į naudą nei jums, nei kitiems. Nežaiskite kitų žmonių jausmais.

Dvyniai

Šiandien neišsisukinėkite nuo nelengvų darbų. Net jei sirguliuojate, turbūt nelabai galėsite sau leisti nusišalinti nuo darbinių aktualijų, interviu, egzamino ar kitokio įsipareigojimo.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta svarių kokios nors veiklos rezultatų. Nerimą kels konkurentų laimėjimai. Nesivadovaukite ambicijomis, kaprizais, o remkitės sveiku protu.

REKLAMA

Liūtas

Galite gauti netikėtą pranešimą apie numatomą permainą ar įvykusį incidentą. Galbūt atsiras neplanuotas darbas.

Mergelė

Gana nerami diena. Netikėtas pasiūlymas ar rezultatas gali priversti jus pakeisti savo planus. Veikli diena tiems, kurie turi planų išvykti į užsienį ar pradėti bendrą veiklą su užsieniečiais.

Svarstyklės

Šiandien lengva ir patiems apsigauti, ir kitus suklaidinti. Kita vertus, valios, energijos ir užsispyrimo turėtų padaugėti. Gali atsinaujinti senas pomėgis arba romantiškas ryšys.

Skorpionas

Jus gali pasiekti neramios naujienos iš toli, galbūt susijusios su pažįstamu asmeniu, draugu. Nekoks metas komandiruotei, kelionei į užsienį, reikalams su užsieniečiais, studijoms, tarptautiniams projektams. Gali nuvilti svarbus pokalbis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikriausiai šiandieną rūpinsitės likimo nuskriaustų žmonių reikalais, turėsite reikalų su labdara, draudimu, investicijomis, socialinėmis, sveikatos apsaugos tarnybomis.

Ožiaragis

Šiandien galite kiek neadekvačiai mąstyti ir elgtis. Regis, stokosite darbštumo ir saiko jausmo. Jūsų keistų juokelių kiti gali nesuprasti, o į vėlavimus, išsisukinėjimus sureaguoti itin nepalankiai.

Vandenis

Galimi kažkokie įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Verslo partneriai gali gundyti jus investuoti į naują veiklą ar kažko siekti nelegaliai.

Žuvys

Įvykę susitikimai, gauta informacija gali būti itin reikšmingi, todėl nieko nepraleiskite pro ausis. Net nemalonios kritikos ir apkalbų. Nors ir nejauku, tokiu būdu išgirsite nemažai tiesos. 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų