REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis kai kuriems Zodiako ženklams negailės staigmenų ir, deja, ne visada malonių. Kai kam patariama šią dieną imtis tik būtiniausių darbų, nes nuo įtampos ir nemalonumų pabėgs retas.

Sekmadienis kai kuriems Zodiako ženklams negailės staigmenų ir, deja, ne visada malonių. Kai kam patariama šią dieną imtis tik būtiniausių darbų, nes nuo įtampos ir nemalonumų pabėgs retas.

REKLAMA

Sausio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, atvirkščiai – sulauksite palaikymo. Beje, šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo, nemokėjimo įvertinti savo realių galimybių.

Tauras

Būkite lankstesni, draugiškesni: aplinkinių parama šiandien bus lemtinga. Galimos intriguojančios pažintys transporte, viešosiose vietose. Nebūkite patiklūs ką nors pirkdami, galite apsigauti.

Dvyniai

Tai ne jūsų stiprybės metas, ir jei jums reikia pakovoti už save, atidėkite tai rytdienai. O šiandien likite paklusnesni šeimos valiai, ieškokite sąjungininkų, draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sėkminga diena. Lengvai ir greitai įveiksite sunkias užduotis, susitarsite jums palankiomis sąlygomis dėl svarbaus reikalo. Palankūs romantiški pasimatymai.

REKLAMA

Liūtas

Nesiblaškykite, susikaupkite ir sutelkite jėgas: tai itin darbingas metas, kai galima lengvai įveikti susikaupusius, atidėtus darbus. Galima pasirašyti trumpalaikes darbo sutartis. Meilės pasimatymams nėra tinkamas laikas, tiesa, darbe gali užsimegzti romantiškas ryšys.

Mergelė

Puiki proga imtis ko nors bendrai su kitais, bent jau nieko sunkaus ar svarbaus vieni nedarykite. Geras laikas deryboms, trumpalaikiams susitarimams. Pasistenkite malonia staigmena nudžiuginti savo porą.

Svarstyklės

Sunkoka diena. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galite gauti intriguojančių pasiūlymų dėl tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje, tačiau dabar negeras laikas priimti ilgalaikius sprendimus: jums reikia laiko viską ramiai apsvarstyti (iki pavasario).

Šaulys

Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Būkite dėmesingesni artimųjų nuotaikoms ir mažiau iš jų reikalaukite, nieko nemokykite.

Ožiaragis

Nors diena sėkminga, jausite įtampą. Būkite atidesni kasdieniuose darbuose, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Nesivelkite į romantiškus nuotykius kelyje ar svečiuose.

Vandenis

Imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Būkite atidesni kelyje, nesinešiokite su savimi didelio pinigų kiekio. Pasaugokite tiek turtą, tiek gerus santykius su antrąja puse.

Žuvys

Šiandien svarbu elgtis energingai, pasitikinčiai, bet ne agresyviai. Įsiklausykite į aplinką: nuogirdas, patarimus, įspėjimus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų