REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis kai kuriems Zodiako ženklams nebus tik ramybės ir poilsio diena. Atvirkščiai, kai kam patariama peržiūrėti su darbu susijusius dokumentus ir įvesti tvarka juose, o kitiems gali kilti noras pradėti naujus projektus.  

Šeštadienis kai kuriems Zodiako ženklams nebus tik ramybės ir poilsio diena. Atvirkščiai, kai kam patariama peržiūrėti su darbu susijusius dokumentus ir įvesti tvarka juose, o kitiems gali kilti noras pradėti naujus projektus.  

REKLAMA

Sausio 19 horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Komercinė nuojauta, praktiškumas, sugebėjimas spręsti finansinius reikalus leis pagerinti savo bei artimųjų materialinę padėtį. Staiga gali užplūsti meninis įkvėpimas arba romantiški jausmai.

Tauras

Iš ryto palanku bendrauti su specialistais, mokytis naujų dalykų, konsultuotis, teikti ar imi interviu. Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su netolimomis kelionėmis, giminaičiais, senais draugais.

Dvyniai

Diena bus nebloga, jeigu su šeima derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų. Artimieji arba pažįstami gali jus nustebinti savo įspūdžiais ir poelgiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite kupini išmonės, sąmojo. Netikėtai galite atrasti savyje ar savo vaikuose kažkokį talentą. Gali kilti noras užsiimti visuomeniniais ir kūrybos reikalais, pradėti naujus projektus.

REKLAMA

Liūtas

Aktualūs bus meilės bei ištikimybės klausimai. Derėtų žinoti, kuo užsiima jūsų vaikai, partneriai. Pasidomėkite ir įvaizdžio klausimu: nereikės daug pastangų, kad jį pagerintumėte.

Mergelė

Mėginimas keisti darbo ir išvaizdos stilių arba gyvenimo būdą gali būti sutiktas nevienareikšmiškai. Vieni girs, kiti šaipysis. Jeigu norite atnaujinti romantišką ryšį arba rasti naują partnerį, imkitės iniciatyvos.

Svarstyklės

Pravartu peržiūrėti darbo dokumentus ir įvesti reikiamą tvarką tiek juose, tiek santykiuose.

Skorpionas

Šiandien kalbos suksis apie keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius ir aktualijas. Galite pasisemti naudingų žinių per internetą arba dalyvauti renginyje, kuriame užmegsite reikalingų ryšių.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite susirūpinę savo profesine situacija ir negalėsite nusikratyti apnikusio nerimo dėl kai kurių kolegų nepalankumo. Vis dėlto tai gali būti produktyvi diena savarankiškiems, dalykiškiems žmonėms, kurių iniciatyva nėra varžoma.

Ožiaragis

Rytas gana palankus visuomeninei, organizacinei, socialinei, meninei veiklai, diplomatiniams susitikimams. Kai kurių žmonių įtaka jums bus labai stipri.

Vandenis

Šiandien norėsis pasimėgauti nieko neveikimu, atsipalaidavimu. Nors ir norėsis, bet nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Sunkių darbų nė nepradėkite: neužteks jėgų.

Žuvys

Nusimato įdomūs kontaktai, pokalbiai. Atminkite, kad ne visais samprotavimais bei pažadais verta tikėti. Jeigu norite imtis naujovių, įsigilinkite ir paskaičiuokite, ar tai bus naudinga.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų