REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Moteris užsisakė kombinezoną iš interneto (nuotr. facebook.com)

Viena mama nusprendė surizikuoti ir interneto parduotuvėje nusipirko iš šonų krūtų nedengiantį kombinezoną, rašoma dailystar.co.uk.

5

Viena mama nusprendė surizikuoti ir interneto parduotuvėje nusipirko iš šonų krūtų nedengiantį kombinezoną, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Samantha Ross (29) tikėjosi, kad „PrettyLittleThing“ drabužį galės vilkėti savo partnerio gimtadienio vakarėlyje.

Bet deja, atsiųstas drabužis labiau priminė „dantų siūlą“. Kai pirkėja savo nusivylimą dėl pirkinio išliejo internete, jos įrašas greitai susilaukė dėmesio.

Samantha „Shape Black Side Boob Wide Leg Jumpsuit“ įsigijo už 28 svarus sterlingus. Ją įtikino „PrettyLittleThing“ tinklapis, kuriame rašoma, kad šis drabužis jai idealiai tiks.

Gaminio aprašyme skelbiama: „Esi apdovanota smėlio laikrodžio formos figūra? Didžiuokis ja!

„PLT Shape“ yra sukurtas būtent tau, su keletu figūrą ir jos linkius pabrėžiančių patobulinimų, kad drabužis tiktų idealiai.“

REKLAMA
REKLAMA

Deja, šie teiginiai neatitiko pirkėjos lūkesčių.

Jauna mama, kuri tikėjosi paslėpti savo pogimdyminį pilvuką, pasijuto taip, lyg drabužis būtent jį ir pabrėžtų. Žemo kirpimo modelis vos dengė jai krūtis ir buvo labai sudėtinga užsisegti užtrauktuką.

REKLAMA

„Facebook“ dalindamasi savo nusivylimu, ji rašė: „Taigi, „PrettyLittleThing“, ir vėl mane apmovėte su savo kokybiškais ir nepriekaištingais drabužiais.

Užsisakiau „A“ prekę, tikėdamasi su šiuo drabužiu atrodyti kaip deivė, jaustis puikiai ir vilkėti drabužį, kuris tiks mano figūrai, kaip ir aprašyta prekės aprašyme jūsų tinklapyje.

Vietoj to, man buvo atsiųsta prekė, kuri nė kiek neprimena jos aprašymo tinklapyje, medžiaga ir modelis yra visiškai kitokie.“

Ji pridėjo: „Kadangi esu šeštą mėnesį nėščia, išsirinkau „Shape“ modelį, nes atrodė, kad drabužis puikiai pabrėš mano figūrą ten, kur reikia, deja, vienintelis dalykas, kurį šis drabužis kada nors pabrėš – tai maišelis, kuriame jis buvo atsiųstas, pakeliui atgal į jūsų parduotuvę.

Jei būčiau norėjusi vilkėti dantų siūlą, būčiau susisiekusi su „Colgate“. Dar kartą labai nusivyliau jūsų gaminiais.“

Samantha prekę išsiuntė atgal, kad galėtų už ją atgauti visus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų