REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė savo sekėjus lepina karštais sumuštiniais. Sako, kad taip paruošti pavyko skanūs ir suvalgyti buvo akimirksniu.

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė savo sekėjus lepina karštais sumuštiniais. Sako, kad taip paruošti pavyko skanūs ir suvalgyti buvo akimirksniu.

REKLAMA

Jeigu jau sugalvosite kepti karštus sumuštinius, tai kepkite jų daugiau. 

Reikės:

Baltos duonos, kumpinės dešros, mocarelos arba fermentinio tarkuoto sūrio, paprikos, raugintų agurkų, prieskoninių žolelių ( krapų, petražolių ), majonezo ir pomidorų padažo.

Gaminimo eiga:

Duoną sutepiau majonezo ir pomidorų padažo miksu, uždėjau sutarkuotos kumpinės dešros. Susmulkinau papriką ir raugintus agurkus ir uždėjau ant dešros. Galiausiai užbarsčiau sūrio ir žalumos, o ant viršaus uždėjau griežinėlį rauginto agurko. Sumuštinius kepiau sudėjusi ant kepimo skardos su kepimo popieriumi ir kepiau kol sūris pilnai išsilydė.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų