REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Seksas (nuotr. Fotolia.com)

„LUSH Cosmetics“ ką tik pristatė baklažano formos vonios burbulą – štai kodėl jį reikėtų naudoti tik pagal paskirtį, rašoma dailystar.co.uk.

12

„LUSH Cosmetics“ ką tik pristatė baklažano formos vonios burbulą – štai kodėl jį reikėtų naudoti tik pagal paskirtį, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

„Lush“ neseniai pristatė Valentino dienos kolekciją – ypatingo dėmesio susilaukė būtent vienas produktas. Apie šį parduotuvių tinklą pradėta šnekėti tuomet, kai artėjančios Valentino dienos proga buvo išleisti baklažaniniai vonios burbulai.

Nors daugelis mano, kad vyrišką lytinį organą savo forma primenanti prekė yra visai smagi, kiti susirūpinę pirkėjai nerimavo, kad žmonės šį daiktą gali naudoti „N“ ženklu žymimoms paskirtims.

Susirūpinimas kilo po to, kai gydytojas pirkėjas Didžiojoje Britanijoje įspėjo muilo produktų nekišti į vaginas. Žinia apie penio formos vonios burbulus pasklido socialiniuose tinkluose, o kai kurie „Twitter“ naudotojai dėl to išreiškė nerimą.

REKLAMA
REKLAMA

Mintis, kad kažkas šiam vonios produktui galėtų sugalvoti tokią paskirtį, gali pasirodyti neįtikėtina, tačiau sveikatos apsaugos ekspertai jau yra įspėję dėl panašių dalykų.

REKLAMA

Neseniai interviu „Metro“ dr. Vanessa Mackay priminė, kad vonios burbulai skirti tik išoriniam vartojimui.

Nors tai ir atrodo savaime suprantama, Karališkojo obstetrikų koledžo ekspertė pridėjo, jų negalima dėti į vaginą, išangę ar burną.

Ji sakė: „Mes primygtinai raginame nenaudoti vonios burbulų vidinių būdu, kadangi jis gali sutrikdyti trapią gerųjų bakterijų vaginos viduje pusiausvyrą.

Ši natūrali flora padeda apsaugoti vaginą ir jos sutrikdymas gali sukelti dirglumą, uždegimą ar infekciją, pavyzdžiui, bakterinę vaginozę ar pienligę.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims rekomenduojama intymiai (išorinei!) higienai kas dieną naudoti paprastus, nearomatizuotus prausiklius, kad niekam nekiltų jokių abejonių, „Lush“ klientams pateikė instrukciją, kaip naudotis Baklažaniniu burbulu.

Jų tinklapyje patikslinama, kad burbulą reikia dėti tirpinti į vonią, ruošiant atpailaiduojančioms maudynėms.

Tinklapyje rašoma: „Jei ieškote tikrai veiksmingos priemonės, į vandenį vonioje įsidėkite šį burbulą ir mėgaukitės karšta vonia, iš kurios sklinda bergamotės, vaisinio kamparino cinamono ir prašmatnaus japoninio laurenio aromatai.

Šis smagus produktas skleidžia žalias ir mėlynas putas iš abiejų pusių, kad šią Valentino dieną netrūktų burbuliukų.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų