REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Romina Garcia (nuotr. Instagram)

„Jeigu jūsų vaikinas jums trenkia ar sumuša, likite su juo, nes jis jus myli“, – būtent tokiais žodžiais prieš porą metų išgarsėjo jauna 18-metė mergina, paskatinusi moteris ne tik kentėti, bet ir vertinti savo mylimųjų smurtą prieš jas. Dėl tokių savo pareiškimų ji išgarsėjo, tačiau merginos gyvenimas baigėsi tragiškai.

12

„Jeigu jūsų vaikinas jums trenkia ar sumuša, likite su juo, nes jis jus myli“, – būtent tokiais žodžiais prieš porą metų išgarsėjo jauna 18-metė mergina, paskatinusi moteris ne tik kentėti, bet ir vertinti savo mylimųjų smurtą prieš jas. Dėl tokių savo pareiškimų ji išgarsėjo, tačiau merginos gyvenimas baigėsi tragiškai.

REKLAMA

Jaunutė amerikietė Romina Garcia 2015 metais „Instagram“ socialiniame tinkle išplatino vaizdo įrašą, kuriame skatino merginas branginti prieš jas smurtaujančius vaikinus.

„Jis rizikuoja, kad įduosite jį policijai. Vaikinas, kuris prisiima tokią riziką, yra nuostabus. Prieš porą dienų mano vaikinas man įstatė mėlynę po akimi. Tai buvo mano kaltė. Tai, kad jis pakėlė prieš mane ranką, man daug reiškia, nes tai rodo, kaip jam rūpiu. Po to, kai supratau, kokia buvau kvaila, maldavau jo manęs nepalikti, klūpodama ant kelių, atsiprašinėjau. Dabar žinau, kad privalau jam rodyti pagarbą, neatsikalbinėti. Gerbkite savo vyrą. Jei jis jus muša, jis jus myli“, – vaizdo įraše kalbėjo mergina.

Komentatoriai linkėjo mirties

Netrukus po to, kai šis kontroversiškas vaizdo įrašas apskriejo pasaulį ir surinko kelis milijonus peržiūrų, R. Garcia tapo viešnia JAV itin garsioje televizijos laidoje „Dr. Phil“, kurią veda Phillipas McGraw, geriau žinomas būtent dr. Phillo vardu (tiesa, jis nėra tikras gydytojas).

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip internautai sureagavo į virusiniu tapusį vaizdo įrašą, R. Garcia tuo metu sakė, kad reakcija buvo itin pikta, komentatoriai merginai linkėjo mirties. Vis dėlto savo žodžių R. Garcia neatsiėmė.

REKLAMA

„Jei būčiau savo vaikiną įdavusi policijai, jis būtų sėdęs į kalėjimą. Juk ne bet kas sėstų dėl tavęs į kalėjimą“, – smurtaujantį vaikiną gynė ji.

Tačiau dr. Phillas suabejojo merginos nuoširdumu ir klausė jos, ar ji tikrai tiki savo žodžiais, ar paprasčiausiai šaiposi ir siekia populiarumo. Vis tik R. Garcia tvirtino tikrai tuo tikinti, o socialiniuose tinkluose esą sulaukianti gausybės merginų žinučių, kuriose šios teigia, kad Romina yra pavyzdys joms, ir prašo patarti.

„Jūsų logika turi tiek daug trūkumų. Įprastai net nesuteikčiau jums progos kalbėti viešai. Tačiau jūsų vaizdo žinutę jau peržiūrėjo per 5 mln. kartų. Man labai neramu, kad idiotiška jūsų išplatinta žinutė gali paskatinti jaunas nekaltas merginas nukentėti, vadovaujantis jūsų logika. Manau, kad tai, ką sakote, yra neatsakinga, absurdiška. Kas nors turi jums pasakyti, kur jūs klystate. Negaliu apsispręsti, ar tikrai taip galvojate, ar paprasčiausiai trokštate dėmesio“, – R. Garciai atkirto dr. Phillas.

REKLAMA
REKLAMA

Toje pačioje laidoje parodytas ir kitas R. Garcios vaizdo įrašas, kuriame ji teigia palikusi savo vaikiną, nes šis ją „per mažai mušė ir [jai] to buvo negana“. Į tokį R. Garcia pareiškimą daktaras Phillas sureagavo kategoriškai, pareikšdamas, kad tokiu būdu mergina tebando gauti dėmesio.

Gyrėsi suvartojamu alkoholio kiekiu

Praėjus keleriems metams po neįprastų merginos pareiškimų, internautai vis dar neperpranta, ar R. Garcia juokavo, ar kalbėjo rimtai. Tiesa, to sužinoti nebepavyks, nes R. Garcia mirė 2016 sausį, sulaukusi 19 metų.

Interneto „žvaigždė“ gimė 1996 m. birželio 9 d. Las Vegase, Nevadoje, JAV. R. Garcia mėgo girtis suvartojamu alkoholio kiekiu, ji pasakojo, kad gali išgerti butelį konjako su tekila ir „stovėti bei eiti tiesia linija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2016 sausio 7-ąją pranešta apie merginos mirtį – jos kūnas rastas viešbučio kambaryje. Teigiama, kad R. Garcia perdozavo narkotikų. Tiesa, dalis internautų iki šiol tiki, kad mergina gyva, jai atminti dedikuota daugybė „Facebook“ ir „Instagram“ puslapių.

Vis tik daugelis galvoja, kad merginos pareiškimai tebuvo parodija ir satyra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų