REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Daugeliui Zodiako ženklų sekmadienis prognozuojamas gan pasyvus, tačiau jei imsitės svarbių reikalų, geriau tai daryti pirmoje dienos pusėje.

6

Daugeliui Zodiako ženklų sekmadienis prognozuojamas gan pasyvus, tačiau jei imsitės svarbių reikalų, geriau tai daryti pirmoje dienos pusėje.

REKLAMA

Sausio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs: greitai viskas sugrįš, ir tai pajusite jau artimiausiomis dienomis, kai artimieji, draugai, mylimas asmuo ims jumis itin domėtis ir rūpintis.

Tauras

Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams verta skirti daugiau laiko, nei įprasta. Beje, pasiruoškite, kad partneriai juos vilkins.

Dvyniai

Šaunus laikas: aplinkiniams darysite įtaką, paliksite gerą įspūdį. Tad jei jums svarbu kam nors padaryti poveikį, kad ir savo sutuoktiniui, vaikui, mylimam žmogui, pasikalbėkite su jais antrąją dienos pusę. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra garantuoti savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šios dienos pasiūlymai, susitarimai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Ryte, norint susitaikyti, verta aiškintis santykius sutuoktiniams.

REKLAMA

Liūtas

Nors šiandien geriau likti pasyviems, jums asmeniškai geriau rytdienai skubių reikalų neatidėti, nes kelias dienas tikrai nebesinorės nieko daryti, nebent užsiimti namais arba ilsėtis.

Mergelė

Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite: teks sulaukti mėnesio pabaigos. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite, atidėkite tai bent jau rytdienai.

Svarstyklės

Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pataikauti visiems savo norams. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Jei jums reikia susitaikyti su mylimu žmogumi, susitikite ryte.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aktyvusis gyvenimo tarpsnis baigiasi, dabar teks pasirūpinti, kaip išsaugoti pasiekimus, ir jums bus svarbu pagalbininkai, sąjungininkai, kad išlaikytumėte užimtą tvirtovę.

Šaulys

Palanku užmegzti sąjungą, kreiptis pagalbos. Rytas tinkamas taikytis su antrąja puse: nebijokite parodyti iniciatyvos. Vakare raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu, tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus.

Ožiaragis

Šiuo metu nekelkite sau aukštų reikalavimų: galite persitempti. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų, sąjungininkų.

Vandenis

Puiki diena: jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Užsiimkite svarbiausių reikalų tvarkymu.

Žuvys

Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus, tuomet daugiau nuveiksite. 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų