REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Sausis jau artėja link vidurio, daugumai ženklų atnešdamas itin nelengvą metą. Kol vienų laukia aibė darbų, kitiems ramybės neduos įtampa šeimoje, barniai su artimaisiais.

12

Sausis jau artėja link vidurio, daugumai ženklų atnešdamas itin nelengvą metą. Kol vienų laukia aibė darbų, kitiems ramybės neduos įtampa šeimoje, barniai su artimaisiais.

REKLAMA

Sausio 12 d. prognozė 12 Zodiako ženklų.

Avinas

Nelengva diena. Gali būti apmaudu, kad jums tenka įtemptai darbuotis, o kiti reikalauja neįmanomų dalykų. Kontroliuokite savo žodžius, kad netektų dėl jų gailėtis. Neprovokuokite agresijos.

Tauras

Nusimato diskusijos, renginiai, pristatymai, gausiai prisisemsite įspūdžių. Tačiau vakare pasijusite tokie pavargę ir tokie neatsparūs blogoms įtakoms, svaigalams, kad visą dienos sėkmę galite pamiršti ar net sugadinti.

Dvyniai

Tyliai, ramiai ruoškitės tam, ko norėtumėte. Vertėtų blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. O ypač svarbu visuose darbuose ir kontaktuose šiandien išlaikyti blaivią galvą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jūsų nuotaikos bus permainingos, fortūna irgi sukiosis neprognozuojamai. Džiugins meilė, kūryba, menas, tačiau nervins dalykai, susiję su technika, uždelstais įsipareigojimais ir šeimos narių bėdomis.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien labai trokšite pramogų, meilės, dovanų. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, būsite linkę papurtyti piniginę arba kažkaip rizikuoti. Noras lengvai pasipelnyti gali sukelti problemų.

Mergelė

Nusimato kontaktų su žiniasklaida arba šiaip turėsite rūpesčių, susijusių su informacija, studijomis.

Svarstyklės

Šiandien bus sunku susikaupti konkrečiai veiklai. Jeigu vakare nusimato pasimatymas, tai visą dieną kažko nerimausite, jausite emocinę įtampą.

Skorpionas

Prieštaringa diena. Dirbti nesinorės, bet smagesniems užsiėmimams energijos nestokosite. Galite suintriguoti priešingos lyties atstovą. Jauskite saiką išlaidaudami. Saugokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ir jūs šiandien būsite darbingi, ir dienos aktualijos neleis tinginiauti. Šauniai padirbėsite, ypač jei jums draugiškai talkins kolegos, artimieji. Pasistenkite išvengti ginčų, barnių, kurių gali kilti dėl skirtingų nuomonių.

Ožiaragis

Jums teks labiau derintis prie kitų žmonių, atsižvelgti į jų poreikius, o ypač į meilės partnerio pageidavimus ir lūkesčius. Ypatingai svarbi šiuo metu yra finansinė ir seksualinė gyvenimo pusė: tai išties privalu sureguliuoti.

Vandenis

Tikriausiai jums pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kainuoti. Už paslaugą neišvengsite įsipareigojimo, kuris tikrai nebus pamirštas. Būsite išradingi, tad jums pavyks be didelių išlaidų nustebinti mylimą žmogų.

Žuvys

Aktualūs bus mokslo, kultūros reikalai. Regis, ruošiatės kelionei, egzaminui, ataskaitai ar pan. Neignoruokite perspėjimų, užuominų, jei darote kažką nelabai legalaus. Būtinas ypatingas atidumas kelyje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų