REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Išvalykite namus nuo neigiamos energijos (nuotr. 123rf.com)

Tikite ar ne, bet greičiausiai kiekvienam teko susidurti su tuo, kad vienoje aplinkoje jaučiamės jaukiai, ramiai, o štai kitoje aplinkoje atsiranda neramios ir įkyrios mintys, norisi kuo greičiau iš ten bėgti.

23

Tikite ar ne, bet greičiausiai kiekvienam teko susidurti su tuo, kad vienoje aplinkoje jaučiamės jaukiai, ramiai, o štai kitoje aplinkoje atsiranda neramios ir įkyrios mintys, norisi kuo greičiau iš ten bėgti.

REKLAMA

Savijauta yra svarbi ypač kai kalbama apie savo namus ir jei namuose vyrauja bloga energija mes jaučiamės blogai. Atsikratyti neigiamos energijos nėra taip sunku, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, nuramina astrologė, ezoterikė ir grupės „Magijos Šaltinis“ įkūrėja Ingrida Poccia.

Namus nuo blogos energijos sankaupų rekomenduojama valyti 3-4 kartus per metus. Geriausias laikotarpis energetiniams namų valymams yra Delčia, nes Delčia – tai vidinio ir išorinio apsivalymo, pertvarkų, analizės, atlaidumo ir atleidimo metas. Šiuo laiku galima atsikratyti visko, kas svetima, nenaudinga, nereikalinga, trukdo gyventi ramiai. Tai puikus metas atsikratyti nuoskaudų, išmesti pasenusią energetiką, kuri surenka neigiamas emocijas, pykčius, nuoskaudas, blogus prisiminimus.

Nepamirkite vienos pagrindinės taisyklės, prieš pradėdami valyti namus, pašalinkite neigiamą energiją iš savęs. Norėdami tai padaryti, nusiprauskite po dušu, geriau jei pagulėtumėte vonioje su druska.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenyje ištirpinta druska gali nuplauti neigiamą energiją, sukauptą ne tik per dieną, bet ir per daugelį metų. Druska gali sunaikinti visą energijos purvą, apie kurį jūs nežinojote ir ilgą laiką kentėjote. Jei neturite vonios tada prausdamiesi po dušu atlikite pylingą su druska ( žinoma nepersistenkite, kad nepažeistumėte odos).

REKLAMA

Tada stovėdami po dušo srove kreipkitės į vandenį su prašymu, kad nuplautų visus blogus dalykus nuo jūsų. Kreipkitės į vandenį, kaip į gyvą būtybę nuoširdžiai ir iš širdies. Pajusite, kad kūnas tampa lengvas ir švarus. Vanduo ir druska gali išvalyti ir kūną ir sielą. Tikėkite tuo.

Taigi, prieikime prie patalpų energetinio valymo:

1. Pirma ką turite padaryti tai išvalyti namus.

Atsikratyti senos energijos reiškia atsikratyti senų ir nereikalingų dalykų. Atminkite, kad viskas, ką jus nenaudojate daugiau nei metus, renka neigiamą energiją. Negailestingai išmeskite arba atiduokite daiktus labdarai.

REKLAMA
REKLAMA

Išmeskite nepageidaujamas knygas, žurnalus ir kitus nereikalingus popierius, arba galite padovanoti. Išmeskite suskilusius, sulūžusius daiktus, nes per tai nuteka teigiama energija, o kartu ir namų ūkio gerovė. Nelaikykite nešvarių indų, neaiškių mistinių statulėlių ar simbolių. Galite tiesiog įvesti tvarką savo spintoje!

Atlikę paprastus valymos darbus, nepamirškite nuvalykite veidrodį. Paimkite drėgną skudurėlį ir sukamaisiais judesiais valykite pagal laikrodžio rodyklę. Tik tokiu būdu nuvalysite veidrodžio energetinį purvą. Kiek veidrodžiui metų tiek ratų turėtumėte apsukti valydami.

2. Blogą energiją valo ir sūrus vanduo.

Per delčią į dubenį įpilkite vandens, įberkite druskos ir tuo vandeniu išplaukite visus namus, taip pat langus, palanges ir pan. (kibirui vandens – šaukštas druskos). Prieš ritualą vandenį galite aktyvuoti mintimis, palinkėdama sveikatos, gerovės, santarvės). Arba mintyse sukalbėkite savo sukurtą maldelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Dar viena populiarus būdas žvakės.

Uždekite žvakę ir, lėtai, vaikščiokite po namus, judėdami pagal laikrodžio rodyklę. Pradėkite eiti nuo lauko durų slenksčio pagal laikrodžio rodyklę kiekviename kambario kampe (neaplenkdami tualeto ir vonios kambario) ore žvake nupiešdama kryžiaus (krikščionims) arba X ženklą.

Durys tai vartai neigiamos energijos. Todėl, durims turėtų būti skiriamas ypatingas dėmesys. Būtinas žvilgsnis į visus tamsius kampus, nepamirškite baldus, ypač prieškambario, batų ir drabužių. Atkreipkite ypatingą dėmesį į langus, veidrodžius, kampus, kuriuose kaupiasi ypatingai daug energetinio purvo.

Atkreipkite kaip dega žvakė, jei stipria liepsna ten yra negatyvas, jei silpna galite eiti toliau į kitas erdves valyti. Galite palikti žvakes degti kampuose arba tamsiose patalpose, po to surinkite ir suvyniokite į popierių žvakių likučius. Būtinai baigę valyti namą iškart išmeskite žvakes ne į šiukslių kibirą, bet į šiukšlų konteinerį.

REKLAMA

4. Valymas su druska.

Norint išsiaiškinti, ar namuose nėra piktosios dvasios arba iš karto ją išvaryti, tarp 11 ir 12 val. (dieną) paimkite švarią metalinę keptuvę (tefloninę ar emaliuotą sugadinsite), užkaiskite ant kaitrios viryklės ir užberkite ploną sluoksnį druskos. Druską reikia kaitinti nuo vienos iki trijų valandų.

Jeigu namuose yra nešvarios energijos, druskoje atsiras tamsių dėmių. Kai piktoji dvasia palieka namus, druska pašviesėja. Patariama pereiti su karšta keptuve po visus kambarius, kad apvalytumėte energiją. Mieste tokį „valymą“ su druska geriausia atlikti kas savaitę. Vėliau šitą druską supilkite į maišelį ir pakaskite toliau nuo namų.

REKLAMA

5. Dar vienas valymas su druska.

Jos paberkite prie slenksčio prašydami apsaugos jūsų namams. Taip pat po mažą drobinį maišelį su druska padėkite kiekviename kambario kampe. Po trijų dienų druską iš maišelių išpilkite ir užkaskite kur nors lauke kuo toliau nuo namų.

6. Namų energiją valo ir smilkalai bei eteriniai aliejai, aromatai.

Jeigu jaučiatės sudirgę, pasmilkykite jazminų, kadagių, mirų, lotosų, santalų ar kedrų lazdelę arba užsidekite aromatinę lempą su eteriniais aliejais.

7. Pakabinkite česnakų pynę – tai sustiprins teigiamą energiją.

Būtinai po namo valymo nusiplaukite rankas. Taip išvalysit neigiamos energijos likučius.

Norėdami patikrinti, kaip gerai padarytas buvo valymas ir ar reikia pakartotinio valymo ( tai turite daryti 3 dieną po valymo ). Uždekite žvakę ir palaukite kol jis sudegs iki pusės ar daugiau, pažiūrėkite kaip atrodo išlydytas žvakės vaškas. Jei vaškas tamsus, negražios formos – valymą reikia kartoti. Jei žvakės vaškas lengvas ir gražus, švarus tai jūsų namas išvalytas nuo neigiamos energijos.

Šaltinis: anomalija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų