REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daugeliui bus palankus metas. Didesnių vargų nenumatoma, tačiau ir sėkmė pati savaime neužsibus. Todėl dėl laimės teks pakovoti.

Šiandien daugeliui bus palankus metas. Didesnių vargų nenumatoma, tačiau ir sėkmė pati savaime neužsibus. Todėl dėl laimės teks pakovoti.

REKLAMA

Sausio 9 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gana palanki diena reikalams, susijusiems su finansais, tarptautiniais ryšiais, studijomis.

Tauras

Rytas žada neblogų staigmenų. Jus gali prisiminti žavus gerbėjas iš toli. Įmanoma gauti pakvietimą į šou renginį, kelionę ar pan. Visgi nepavyks išsisukti ir nuo darbų, įsipareigojimų.

Dvyniai

Tikėtini bendraminčių susiėjimai, susitikimais su senais pažįstamais, bičiuliais. Jeigu ką nors gero šiandien pasieksite ir patirsite, tai išties tik drauge su kitais arba su jų pagalba.

Vėžys

Šiandien labiau seksis, jei būsite kuklūs ir apdairūs. Galite produktyviai padirbėti, narpliodami painius reikalus. Galbūt teiksite ar gausite labdarą, pirksite vaistus, kosmetiką, arba turėsite su tuo susijusio bruzdesio. Saugokitės sukčių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanki diena užsiimti menu, labdara, medicina, socialine rūpyba, ezoterinėmis praktikomis. Popiet bus daugiau energijos, bet mažiau svajingumo. Filosofinis atsipalaidavimas pradings ir vėl įsigalės emocijos.

REKLAMA

Mergelė

Gali kilti neblogų idėjų, kaip nebrangiai pagerinti savo materialinę padėtį.

Svarstyklės

Būsite komunikabilūs ir dinamiški. Dirbsite efektyviai ir mokėsite išnaudoti kiekvieną minutę. Galite be vargo susitarti dėl aktualių jums dalykų.

Skorpionas

Rytas stimuliuos veiklai, kontaktams, laiškų ir pasveikinimų rašymui. Popiet būsite lengvai išvedami iš pusiausvyros. Neišpūskite smulkmenų, pamąstykite apie tai, kas iš tikrųjų svarbu. Jus puikiai atpalaiduotų gardus maistas, jauki aplinka.

Šaulys

Diena turėtų būti sėkminga. Įmanomi malonūs susitikimai, žavios pažintys. Pajusite norą atsiliepti į jums reiškiamus jausmus. Tiktų nueiti į teatrą, koncertą, sporto klubą. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas, stipri meilės aistra.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Ši diena bus sėkminga, suteiks pasitikėjimo ir nepašykštės aplinkinių palankumo. Stiprių emocijų iš pat ryto gali sukelti kažkoks susitikimas, netikėtai gauta žinia, meilės prisipažinimas.

Vandenis

Rytas turėtų būti palankus, jei laukiate žinių, susijusių su darbu, verslu, nuosavybe, kontraktu ar atlyginimu. Kad popiet situacija nepablogėtų, stenkitės suprasti save ir kitus žmones, būti objektyvūs, tolerantiški kitokiai nuomonei.

Žuvys Būsite įžvalgūs, seksis gilintis į psichologinius klausimus. Stengsitės atsakingai vykdyti pareigas. Vis dėlto jūsų kantrybę gali sekinti neatsiskaitymas laiku už darbą, skolų negrąžinimas ar kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų